Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
aktív USB hub-ot keresek, mit tudnátok ajánlani? (2.0+)
(fater vett egy 2.5"-es külső hdd-t (usb3-as), de az asus média lejátszója nem látja, gondolom nem kap elég áramot az USB porton) -
Sanyi.mTs
addikt
fater vett egy külső usb3-as hdd-t, viszont a média lejátszója nem látja. gondolom nem kap elég tápot.
Tudnátok ajánlani külső tápos usb hub-ot?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz mr_kickass #105740 üzenetére
Média lejátszó: Asus O!Play Mini V2
Támogatott formátumok: FAT16/32, NTFS, HFS/HFS+, EXT3HDD: MAXTOR M3 Portable 1TB 5400 rpm 32 MB USB 3.0 Fekete STSHX-M101TCBM
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
blitzwolf töltő fejet honnan érdemes rendelni?
-
Sanyi.mTs
addikt
2 portos fali töltő és mikró USB kábel kellene.
blitzwolf még elfogadható minőségű vagy van jobb hasonló áron? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Real_Necro #153805 üzenetére
Jó a sima is, ha tudja mindkét porton a 2-2A-t egyszerre
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Zsoleszhun #154089 üzenetére
mágneses töltőből milyet érdemes venni?
ez a cafele jó minőségűnek számít?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz mr_kickass #160758 üzenetére
lehet, hogy nem a legolcsóbb, de pár napon belül akár meg is kaphatod: alza.hu-n
-
Sanyi.mTs
addikt
banggood-ról rendeltem egy 6615 Clock-ot. Egész pofás, a funkcióját ellátja.
van még valakinek ilyenje? nem tudjátok, hogy hogyan lehetne az "esti lekpacsolását" kikapcsolni? mert az óra 22:00 és 6:00 kikapcsolja a kijelzését. érintésre, egy pittyenés után mutatja az időt, de én azt szeretném, hogy mindig látszódjon az idő. -
Sanyi.mTs
addikt
kevés a HDMI port a TV-men (2db van, de 3db kellene). kéne valamilyen "HDMI választó". a legjobb egy passzív eszköz lenne (amihez nem kell táp) és az is előny lenne, ha nekem kellene manuálisan kapcsolgatnom a kütyön, hogy melyik forrást használja.
Tudnátok valamit ajánlani? (az se gond, ha hazai forrás, sőt)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Donki Hóte #163530 üzenetére
+ (#163531) sambenez
+ (#163532) azbest
köszi
találtam is alin 3 dollárért, amihez nem kell táp.
1080p 60Hz-et tudja, az a lényegSzabad Ali-ról HDMI kábelt venni? Valami rövid kellene a HDMI switch-hez 10 vagy 20 cm-es is elég lenne. de a legkisebb az 50cm-es, amit találtam
-
Sanyi.mTs
addikt
ali-n be lehet állítani értesítést egy nem elérhető termékre, hogy jelezzen, ha újra elérhető?
-
Sanyi.mTs
addikt
50 cm-es hdmi kábelből mit ajánlotok?
múltkor vettem ugreen-t 4 dollárért és nincs vele gondom, de most kifogyott és kéne mégegy. -
Sanyi.mTs
addikt
2 (vagy 3) portos fali USB töltőt keresek
- 230V-os csatlakozóra merőlegesen (pl. "L" alakban) legyenek az usb portok (helyhiány)
- min 5V/2A mindkét porton egyszerre
- nem szükséges gyors töltés
- ne kábeles töltő legyen (mint ez)
- fekete, de nem kizáró ok a fehérszerk: ilyen kellene csak 2 portos
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
blitzwolf-on és orico-n kívül mi még az ajánlott falitöltő és usb kábel (micro és C)? fehér kellene mindkettőből.
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha egy csomagot Kanadából Budapestre DHL szállított, de a vámkezelést már a posta intézte, fizettette, akkor kinél érdeklődjek a kiszállításról?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest