Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz nelsonmanian #15562 üzenetére
-
mepet
addikt
válasz axlfsi #16118 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát, így nem szeretném véleményezni az árát.
Csak annyit tennék hozzá, hogy licittel 1usd körül (ha ügyes vagy alatta is) simán lehet kapni noname microUSB kábeleket licittel eBay-en. Nálam eddig 4-ből 4 tökéletesen működik. Mind másfajta, most nem tudom linkelni.
-
mepet
addikt
válasz Hali1975 #16533 üzenetére
A késed nagy valószínűséggel hamisítvány. Itt hívtam fel erre a figyelmet. Az eredetiek is megfizethetőek (pl. a linkelt eladónál).
-
mepet
addikt
Horgolótű készlet (pont, mint a képeken, egész jó minőség!)
Legolcsóbb 40mm-es venti (pocsék, 5-ször olyan hangos, mint egy Scythe Ultra Kaze Mini, mondjuk 10-ed annyiba is kerül )
-
mepet
addikt
Megtaláltam a megoldást az ebay, az aliexpress és az ebay-es kütyük topicok tehermentesítésére, ugyanis mindegyiket elárasztották a powerbankokkal kapcsolatos hsz-ek. Személy szerint nem szeretnék powerbankot vásárolni, sosem érdekeltek a powerbankok, de eddig kb 8-szor olvastam el, hogy mi a különbség az eredeti és a hamisított Xiaomi (vagy mi az isten nyila) bigyók közti különbségek...
A megoldás a következő: Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
Ez a powerbank topic. A "powerbank topic prohardver" google keresésre csak a 2. találat volt, nem csoda, hogy sokan nem találják. De mostmár meglesz, aki powerbankozna, az mentse le, hagyjunk helyet a többi kütyünek is! Köszi! -
mepet
addikt
válasz Degeczi #17759 üzenetére
Itt egy régebbi, nagyon érdekes írás a témában:
DIRTY TUESDAY: Chinese Shipping Apocalypse[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz axlfsi #18449 üzenetére
Ez sima micro USB, ezek a kábelek rendszerint mind rendben működnek. Csak az Iphone 5-öshöz és más újabb Apple termékekhez való Lightning kábelből kell vigyázni az utángyártott példányokkal!
Szerintem ez iszonyú drága, én eBay-en licittel $0.5 magasságában szoktam venni micro USB kábeleket. Igaz, azok nem harisnyázottak. De ez szerintem a harisnyázottak közül is drága, javaslom, nézz körül eBay-en mégegyszer! Ennél olcsóbban kapni Belkin kábelt a magyarkiskerekben is. Bár az sem harisnyázott, de talán inkább egy márkás garanciás cucc, mint egy csicsás, noname... -
mepet
addikt
válasz axlfsi #18456 üzenetére
Jé, ezt a képet nem vettem észre. Ez szerintem csak egyetlen módon működhet, méghozzá, hogy az USB csati közepén a műanyag hajlékony, és mindkét oldalán stimmelnek a kivezetések. Ezzel viszont több gond is lehet. Pl, hogy finoman mozgatva kell bedugni, hogy a megfelelő oldalra hajoljon el a dugóban a műanyag. Ha az aljzat nem túl magas minőségű (pl. az olcsó gépházakon van ilyen), akkor annak a műanyag része is képes hajlani. Ekkor viszont ember legyen a talpán aki a megfelelően össze tudja dugni a cuccot, ilyenkor már nem megfordítani kell majd a dugót, mint eddig, hanem feszegetni... ... amíg meg nem adja magát (jó esetben csak a dugó, nem az aljzat).
Szerintem rossz ötlet. Ettől függetlenül valószínűleg működik, amíg el nem törik/kopik. -
mepet
addikt
-
mepet
addikt
válasz Silent77 #27998 üzenetére
Nem olcsó ahhoz képest, hogy noname. Én speciel két banándugóra csavaroztam egy-egy kábelt, a másik végeire pedig odaforrasztottam egy-egy rugós réz mérőtűt. Persze ez így csak törpefesz mérésére alkalmas, mivel szigeteletlen, de ilyen precíz gyári szondát még sosem láttam, mint amilyen ez lett.
-
-
mepet
addikt
viccet félre téve: ez gondolom a füles kábele. Az effélék így szoktak kinézni kívülről befelé: a szigetelésen belül van egy fémhálő szerű kábel körben. Ez a föld. Ezen belül 2 külön szigetelt kábel, ez a jobb és a bal csatorna. Ha ezeknek szigetelése különböző színű, akkor máris tudod, hogy mit hova. Persze földet a földdel is össze kell kötni.
Ha nem különbözik a szigetelés színe, akkor szükséged van egy multiméterre is és erre az ábrára: -
mepet
addikt
válasz XtremLor #35438 üzenetére
Persze olvastam, csak nem találtam meg, ezt, ami most megvilágította, hogy miről is van szó: Google Cardboard glasses
Gondolom ennek akkor van értelme, ha megfelelő kijelzőméretű, 3D kijelzős mobilod van. -
mepet
addikt
válasz Ciccuka #36258 üzenetére
Erről az ugrott be, mikor jött valami kamuhírlevél spam, amiben ennek a tükörfordítása szerepelt magyarul. Tehát Wifi jelerősítő... No ez a csodaszerkezet (ki is fejtették több oldalon át, micsoda csodatalálmány!) a leggagyibb kínai repeater volt emlékeim szerint 40ezerért.
-
mepet
addikt
válasz spidersoft #36446 üzenetére
Ezt már sokszor nem értettem én sem. Nem mertem bevállalni, az egészségem fontosabb, mint, hogy vaktában kipróbáljam. Érdekesség, hogy a kínaiaknál a fülzsír eltávolító eszköz elsősorban egy kis fém kanál... Na az se semmi innen nézve.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
válasz Vertigo18 #42885 üzenetére
Nekem van talán ugyanilyen "legolcsóbb" típusú 1 USB csatlakozós autóstöltőm, ami ugyan lassan tölt (1A van ráírva), de megbízhatóan működik, kb 5 db van napi használatban a családban, egy volt csak problémás, egy öreg Opel Kadett-ben lötyög, bár ott lehet az aljzat a hibás.
A lassú töltés: ha az iPhone 6-oson minden megy (wifi, gps, mobilnet és kijelző egyszerre, tehát ha gps-ként használom), akkor az akksi kb. csak szinten marad, kevéssé tölt. Ha semmi extra nem megy a telón, akkor szépen töltődik.
Egyébként van pluszban is nekem, ha valakinek sürgősen kell, vagy ha sok db érdekelne még a fentinél is olcsóbban, akkor dobjatok pü-t!
-
mepet
addikt
válasz XtremLor #43162 üzenetére
Azokat a hamisítvány padokat nagyon könnyű megkülönböztetni az eredetitől. A képre első ránézésre is látszik a különbség. Más a minta, más a logó helye, más a logó, más a lekerekítés mértéke a sarkoknál, más a használt anyag felülete, más a széleken a szegés. Remélem Razer-éknak sikerül majd elkapni a hamisítókat, főleg azokat, akik ennyire gyenge utánzatokkal árasztják el a piacot. Oké, rendben, ajánljunk egymásnak biztonsági, életvédelmi és egyéb tanúsítványokkal nem rendelkező, noname termékeket, na de direktbe hamisítványokat? Azért szerintem ez kicsit túlzás...
-
mepet
addikt
válasz LógaGéza #43205 üzenetére
Én sosem vásárolok szándékosan hamisított árut, utánzatot. Bevallom azt hittem, hogy ezzel mások is így vannak, és nem csak nálam különbözik a noname cucc és a hamisítvány fogalma.
Amúgy igen vizuális típus vagyok, és most telibe elképzeltem, ahogy átveszed a postástól a hamis árut, 4 csíkos adiads melegítőben, a NKIE papucsból, kilógó adas zokniban egy nem létező típusú Lenovo telefonnal hadonászva...
-
mepet
addikt
Kerestem anno ilyet én is, végül feladtam, mert rájöttem, hogy az iOS Health alkalmazása úgy is tökéletes fitness tracker-nek, ha a zsebedben van a teló. Persze pulzusmérő az nincs benne alapból. Amire még érdemes odafigyelni, hogy a xiaomi cuccok app-jai csak android kompatibilisek (lásd: ios appstore-ban majdnem 0-ásra értékelt a xiaomi app...).
-
mepet
addikt
válasz BullZeye #53295 üzenetére
Szvsz schublerből (tolómérő) nem szabad ilyen digitális izét venni. Én még nem láttam olyat, ami pontos lett volna. Lehet, hogy létezik tízezer felett pontos is, nem tudom, olyat még nem láttam. Tapasztalataim alapján csak a hagyományosan leolvashatóval lehet 0.1 mm pontosan mérni. Ha meg nem kell ekkora pontosság, akkor teljesen felesleges a schubler, tökéletes egy vonalzó, vagy egy collstock...
-
mepet
addikt
válasz Donki Hóte #53360 üzenetére
Feltételezem az itt linkelt cuccokat mindenki otthonra szeretné megvásárolni, nem tömeggyártáshoz, vagy ilyesmi. A hasonlaton alapuló érvelésed értem, de továbbra is tartom a véleményem, miszerint akkor érdemes schublert használni, ha pontos mérésre van szükség. Pontos mérés esetén szerintem a pontosság a fontos, nem a mérés ideje. Ráadásul otthoni körülmények között a mérés ideje minimális gyakorlattal kb. 2 másodperc, ami kb 1 másodperccel több, mint egy digitális kijelzős esetben. Tehát 1 sec-ért cserébe kapsz kb 5-szörös pontosságot.
Persze gyengén látóknak jobb lehet a kijelzős típus.
Nem mondom, hogy rossz a kijelzős, csak azt, hogy szerintem nem éri meg a pontosságot feláldozni, ha akármilyen mérésről is van szó.[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz schawo #57300 üzenetére
Én nem találkoztam még szép hangú utángyártott apple utánzat fülessel. Helyette inkább a KZ-ED9 fülest ajánlom. (Emlékeim szerint ~3500Ft) Létezik belőle headset (mikrofonos) is.
Ha nem találsz megbízhatónak tűnő eladót, akkor szólj és estefelé tudom linkelni én honnan rendeltem.Egy kis segítség a kereséshez:
"w/" (with) jelentése: van hozzá (pl: w/ mic = mikrofonnal)
"w/o" (without) jelentése: nincs hozzá -
mepet
addikt
válasz Watcher45 #57340 üzenetére
+1
Nekem is ez a tapasztalatom, minden eddig próbált KZ fülesnek éles, nyers hangja van. Pont ellenkezőleg, mint a tesztekben olvasható. Eddig ezeket próbáltam: ED9, ED2Több KZ-t így én már ki sem fogok próbálni, nekem erőteljes hangzás kell, nem ilyen finomkodó izék... Ennek ellenére azért merem ajánlani az ED9-et, mert aki nem csak hiphop és elektronikus zenét hallgat, mint én, annak pont ideális, sőt...
-
mepet
addikt
válasz kurtuzov #132520 üzenetére
Vetus: ha ez nem hamis, akkor az iparban is ilyent használunk, jó cucc.
[szerk] Összehasonlítottam az eredetivel, ha úgy meg van folyva a festék, mint a képen, akkor tuti hamis. Mondjuk svájci gyártmány elvileg, elég fura lenne, ha eredeti lenne kínából.[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz BlackDevil #154338 üzenetére
Home videókhoz kölcsönkért kamerákat szoktak használni, amiknek formázásvédett a memóriakártyája.
-
mepet
addikt
Ha ali és szerszám, akkor workpro. Van tőlük csavarhúzóm, szikém, elektromos nyomatékos behajtóm. Mind kiváló minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz krisztianAMG #154670 üzenetére
Nekem Alfawise S100 szónikus fogkefém van, ez alapján az írás alapján vásároltam, nem bántam meg.
-
mepet
addikt
válasz krisztianAMG #154683 üzenetére
És eléri a célját az "okosfogkefe"? Tehát a kijelző/app miatt hosszabb ideig mosol fogat, mint azok nélkül tennéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest