Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz P.mini #82873 üzenetére
Nem elég ha a volt és az amper egyezik, a + / - polaritás nem mindegy hol helyezkedik el a csatlakozón. Ezen a képen látszik hogy szokták jelölni az adapteren, ugyanolyat rendelj mint az eredeti.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz P.mini #82925 üzenetére
Van ahol megadják: "Power Polarity: positive (+) inside" plusz még a külső belső átmérőt is. Itthon biztos nem kapható?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Kernel
nagyúr
válasz P.mini #82925 üzenetére
AC kimenetű adapteren ne akarj polaritást keresni, de az nem is AC szerintem, hanem az eredetinek egy pótléka.
Az eredeti egy klasszikus trafó lényegében:
http://www.ebay.com/itm/222422013443
De ez amerikai 120 V-os, csak a kép kedvéért mutatom. Ilyen trafós tápoknál a készülékben van az egyenirányító és puffer, így a 13,5 V névleges feszültségből lesz mondjuk 19 V, abból még lejön kb. 1,5 V (diódák feszültségesése). Terheletlenül ez még feljebb is szökik.
Lehetne kötni rá egy 12 V AC-trafót, szerintem azzal is működne (Puskás trafó stb). De elvileg DC-tápot is lehet kötni rá:
http://forums.creative.com/showthread.php?t=699047
Méghozzá itt 16 V-ost ajánlanak. Ez elvileg stabilizált 16 V-ot ad le, abból a készülék belsejében esik szerintem 1,5 V, marad 14,5 V, ebből táplálkozik a végfok. (Végfokoknál a tápfesz. ugyebár a kihatással van a kivehető teljesítményre.)
Nem zárom ki, hogy elég lenne neki 12 V DC is, legfeljebb nem tudnád annyira kihajtani. Polaritás lényegtelen, az egyenirányító miatt. Legjobb lenne látni persze a rajzát vagy belsejét, de ez általában így szokott működni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
ktommy91
addikt
válasz P.mini #86667 üzenetére
Nekem ilyen van, sok évvel ezelőtt vettem ebay-ről: [link] Működik faszán, de sok helyen a botantenna kevés, ezért vagy olyat keress amin normális antenna csatlakozó van, vagy vegyél hozzá mcx átalakítót hogy szobaantennára tudd kötni.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
duronx
senior tag
-
anadroid
senior tag
válasz P.mini #100285 üzenetére
Legfeljebb rákérdez az automata, hogy nem dupláztál-e véletlenül. Kettőt én is rendeltem, egyben.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest