Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #68022 üzenetére
Én is jókat szoktam derülni egy-két negatív kritikán. A vízibombából nyáron két ilyen zacsival eldobáltunk a kertben. Marha jó buli csak meg kell ígértetni a gyerkőcökkel,hogy utána segítenek összeszedni a gumidarabokat.
Xtar VC4 töltő most a C4RU kóddal 19,59$ vehető meg. 25 alatt még nem nagyon volt és ajánlott töltő.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Silent77 #68420 üzenetére
Miért ne lenne jó? Ez nem egy hibás szektorokkal teli winyó, hanem egy valósan csak 4 (vagy akármennyi) GB-os kártya. Ha megvan a valós méret, particion wizard tools-al (remélem jól emléxem) be kell állítani a megfelelő méretet, és kész.
Annak idején, tudatlanként én se a megfelelő helyről rendeltem, kaptam is 4 gigásat a 32 helyett, és ezt a megoldást találtam a kártya használhatóvá tételére.Miért mindig én???
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #68586 üzenetére
Azzal a hőmérővel én is benyaltam.. Szerintem nem az elejétől mér,hanem a tűrész közepe fele lehet az érzékelője ezért lassan mér. Ami nagyobb gond,hogy vékony hússzeleteknél így meg főleg pontatlan.
Ami bevált és tényleg jó az az IKEA Fantast húshőmérő+időzítő. Mágneses,pontos lehet állítani a riasztást időre/hőmérsékletre és mivel itt külön van a szenzor rész azt a sütőbe be lehet rakni sütés közben meg az ára is jó. Grillezéshez,hamburgerhús sütéshez nem is állok neki nélküle.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #68616 üzenetére
Kérj meg egy IKEA közelében lakó fórumtársat és 490 Ft csomagpontra elküldi. Vagy ajánlott levélben.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #68618 üzenetére
Én küldeném de még a közelünkben épülő IKEA csak jövő tavasszal lesz átadva. a távoli meg 40 km oda-vissza.
-----------------------
Látom alattam alakul a dolog.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
spanyoll
addikt
válasz Silent77 #69464 üzenetére
Ja persze, csak ha valakinek megoldható és mondjuk sürgősebb lenne, mint a kínai szállítás, akkor annak van alternatíva; ezért linkeltem csak
@Necro: Nem labirintus az. Ha jártál már ott legalább 10x, akkor nem csak az alaprajzot tudod, hanem a rövidítőket is, hogy mit hol találsz meg gyorsan és hogy jutsz el oda gyorsan
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #69865 üzenetére
Doboz itt is volt abban csorgott az uveg, a felso sarka kapott egyett ott gyurodott latszik rajta, ha tekernek pluszba habfoliat mint ahogy szoktak, az lett volna az igazi.
Orulok hogy legalabb a tobbsegnek sertetlen befut a pohar....[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #69869 üzenetére
Utkozben sok minden tortenik...a multheten jott egy tvkonzol, dpd hozta tehat orszagon belul, a futar srac szol mar amikor kiszalt a kocsibol hogy nezzuk meg, mert serult a csomag menetkozben, az meg elmegy hogy kiszakad megertem valamit nekitolnak/dobnak, de hianyzott a vege konkretan meg se voltak a kartonfulek... ......
Jo kerdes hogy csinalta, megvolt benne minden, nem torekeny aru, de akkor is.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
zsiz
őstag
válasz Silent77 #70634 üzenetére
Azt megköszönöm A fényerő nekem is biztos elég lenne, csak egy kis területet kéne bevilágítania kb. 40-50 centiről.
Jól emlékszem, hogy te vagy itt a topikban az ügyeletes zseblámpás? Tudom van lámpa topik, de ott ilyenekkel szerintem nem foglalkoznak. Volt egy Jiage YD6604 lámpám (legalábbis így néz ki és ez is van ráírva..). Valami párszáz forintért vettük régen itthon, de megadta magát (pontosabban serceg, ha bedugom tölteni, tölt is közben, de így érthető hogy nem merem tölteni). 220-ról tölthető, beépített akksival, 3 állású kapcsolóval (off, low, high) és egész használható fényerővel és üzemidővel. Ilyesmi lámpát nem tudsz vagy bárki más nem tud olcsóbban? 8k-t sokallom érte. 18650-es akksival működő lámpák most még nem opció, mert se cellám, se töltőm nincs még hozzá.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
TheProb
veterán
válasz Silent77 #70712 üzenetére
Igen, pont a 100as WAN miatt mondtam, hogy "nem olyan rossz" Elvégre a többségnek nem azért kell ac-s wifi, hogy wlan-on másolgasson eszközök között adatokat, hanem, hogy a net rakéta legyen.
+ a csak kínai nyelvel se lehet sokat kezdeni vagy van rá valami alternatíva már?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
nimfas
addikt
-
válasz Silent77 #71198 üzenetére
Miután egy hibás aksi kinyirta szétszedtem. Volt benne egy tranyó (áramkorlátnak) meg egy műveleti erősitős komparátor amivel figyeli a feszt. Meg egy hőmérséklet függő ellenállás. oszt ennyi.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Silent77 #71212 üzenetére
Pont ez a baj, ha nem jól van összerakva és az egyes alkatrészek tűrése sem megfelelő akkor simán túltöltöd vagy épp ellenkezőleg nem töltöd fel rendesen. Ergó az élettartamot jelentősen le lehet vele röviditeni.
Lehet, hogy csak én nyúltam rá egy nem túl jól összerakott példányra.
Sőt ebben nagyon nem is tudod variálni, hogy mekkora árammal töltse a cellát, hanem mindig konstanssal tolatja.
Hozzáteszem ennyi pénzért elfogadható.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
zsiz
őstag
válasz Silent77 #71223 üzenetére
Nem gáz, nem sürgős Ilyen "csúcsidőben" úgyse rendelgetek. Majd szerintem már csak januárban, hacsak nem botlok bele valami kihagyhatatlanba
Más: vettem banántartót Igaz nem Kínából, hanem edigitálról. Olcsóbb volt itthon, meg amúgy is össze kellett szednem 3k-t valamivel, hogy free shipping legyen Egész jó, összenyomódni biztos nem fog, összetörni sem, legalábbis attól amit a táskában hordok biztosan nem. Van az aljában egy kicsi beépített műanyag villa, mondjuk én még soha nem ettem villával banánt. Elég nehéz kinyitni (nem, nem a banánt ), de legalább magától nem fog kinyílni a táskában sem. Színt nem lehetett kiválasztani, de szerencsére sárgát küldtek. Még a zöld elment volna, de pirosban vagy rózsaszínben elég hülyén nézhet ki. Vettem két random banánfürtöt a teszkóban ma, megkerestem rajta a legnagyobb banánt és pont méret. Ja és van rá 6 hónap garancia Amúgy nem teljesen voltak felkészülve a rendelésemre Webshopban készleten volt, de mikor megrendeltem átváltott "kifutott"-ra, amit akkor írnak ha valami épp nincs készleten. Aztán 7 napot kellett várnia a csomag többi részének, mire szereztek egy banántartót és el tudták küldeni nekem
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nimfas
addikt
válasz Silent77 #71274 üzenetére
fogyasztásmérő itthonról 3.000 Ft Erre kár volt 3-4 hetet várni. 😉
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #71274 üzenetére
"valami lötyög is benne" a távcsöves mini kínai aki meglesi a távolságot tehát ne rázogasd , mert mérges lesz. Amúgy ennyiért tényleg jó ár ha hozza a Bosch szintjét. Nálunk van a cégnél van 5 db Bosch PLR 30 C azokból 4 egyforma az 5. csal +/- centiket. Elküldtük garanciális javításra ugyan úgy jött vissza, hogy ez nem is csal
-
-
zsolti72837
addikt
válasz Silent77 #71508 üzenetére
Köszönöm.
Csak telóról voltam.(#71509) Slownz: Igen arra.
Elvileg jó cucc, de ha nem tetszik vagy valami akkor ugye ott van még a 14 napos elállási jogod.
Inkább eMagos-t vedd meg, mert 12 hónap hazai gari van rá.[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Atomgeszi
veterán
válasz Silent77 #72764 üzenetére
Basszus kell rendelnem, de, hogy még ezt is beadni az asszonynak, hogy elfér a power max meg v power max meg mittudomén még mik vannak mellett fellógatva.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest