Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kirkri
addikt
válasz sambenez #101788 üzenetére
Nekem is feltúrta a kertet egy, szerencsére sikerült elkapnom még viszonylag időben.
Láttam, hogy mocorog egy vakondtúrás. Álltam felette egy fél órát, majd amikor már a lyuk szájánál moccant meg a túrás, akkor egy nagyobb adag földet kibillentettem az ásóval.Aztán deportáltam a kis gyalázatost egy 1.5 kilométerre lévő mezőre. Még gödröt is ástam neki, hogy könnyebb legyen leásnia, de meglepődtem, hogy kb. két másodperc alatt eltűnt, pedig nagyon kemény volt a talaj.
21 éve a Prohardveren! ™
-
jjeahh
nagyúr
válasz sambenez #102585 üzenetére
& ktommy91: Kösz!
Cserébe hozok egy kuponkódot a LiitoKala Lii-100-ra, $4.17 helyett $2.99
BFRIDAYCH
kóddal.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Kernel
nagyúr
válasz sambenez #105128 üzenetére
Reverz ozmózis háztartási víztisztító kiveszi a vízkövet is, poshasztó baktériumokat is. Így nem kövesedik egyik forraló sem, a főzetek aromáját sem hamisítja meg.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
L3fty
csendes tag
válasz sambenez #105341 üzenetére
Whiskey-s pohár? csakis a gb-ről!
Ez a pankság! Egy sima papírdobozban jött, isteni csoda, hogy nem tört össze. -
vince
őstag
válasz sambenez #106271 üzenetére
Én arra tippelek, hogy a Nillkin tok talán vastag és a máznes nem vonzza eléggé az alatta lévő fémlapot.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
nimfas
addikt
válasz sambenez #106402 üzenetére
Aham... és ha ő az E-bay automata licitelőjét használja?
Te belövöd, hogy a jelenleg 10USD-n álló cuccra licitáljon 11-et, akkor az ebay automata licitelő ha be van lőve 12-re akkor nem tesz rá, mert akkor alapból 11-et tenne rá? Mert így érthető....Én azt vettem észre amiket én szoktam venni, hogy a licites termék fillérekkel olcsóbb a végén mint a sima termék (esetleg még postával is trükköznek...)
-
Golyo69
senior tag
válasz sambenez #106774 üzenetére
Nyilván nem egy Gopro de nem is azt vártam, ennyi pénzért kb ez ennyit tud
igen pontosan így van ahogy mondod , amiért vettem azt tudja és nekem oda tökéletes
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
werszomjas
addikt
válasz sambenez #106812 üzenetére
Pedig részben igaz, az akkuk nem szeretik nyáron a kocsikban lévő akár 50 fokot és a téli fagyokat sem, kb 1 szezont fog bírni, utána úgyis kábelezni kell, mert 1 percet sem fog már menni akkuval. Plusz autó leállításnál ha az akku halott, akkor nem fogja elmenteni az utolsó felvételt, míg a kondenzátoros igen.
üdv
-
V.Stryker
nagyúr
válasz sambenez #109258 üzenetére
Ide a bökőt, hogy ha próbából 50embernek átcimkézett full hd tv-t adnának 4k felirattal, akkor nem lenne 5 ember, aki észrevenné a turpisságot. A többi ajnározná eszetlenül.
Nem is értem milyen 4k-ról beszélünk, mikor bármely tv szolgáltató 200 csatornájából 15kb még csak full hd. Mit nézel rajta? azt a 10 filmet ami eddig kijött 4k-ba?Mondjuk átlagba itt a max 120cm átmérőjű tvkről beszélek, ami átlagosan előfordul a háztartások nagy részében.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz sambenez #109263 üzenetére
peersze, lassan nem is a vesa állvány lesz a tartozék hanem a szigszalag amivel a fejedre kötözöd
akkora marhaságokat képesek kitalálni komolyan, én is láttam ezeket a táblázatokat, hogy fejed le a focipályát mer' csak akkó' jön a moziélmény a sok hülye specifikációdroid meg elhiszi és szajkózza a fórumokon.
ne értsd félre nem téged kritizállak de ez úgy baromság ahogy van. a 4k-t sem tartok egy létjogosult dolognak,de nézd meg a milyentévét topicot, már 55" alatt ne is vegyél tévét fullHD technológia meg már a múlt évezred jövőre nem is gyártanak
@beg: begjorpardon, már megírtam leokéztam.
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz sambenez #111657 üzenetére
vita esetén polg peres eljárásban szakértő bevonásával adhat talajt. ezért gondoltam erre.
tulképpen sygic em is szól ha gyorsan megyek és mutatja is a pillanatnyi értékeket, de nem tud log-olni. erre kéne vmi megoldás akár app is nekem mindegy.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Breki
veterán
válasz sambenez #112033 üzenetére
És?
Tud több fajta vinyót, jó árban van. Relatíve jól is néz ki. Nagyon jól néz ki ez az átlátszó design. Elvileg megbízható cégtől van. Mi kellene még, ha ennél olcsóbb lenne nem is nagyon bíznék benne.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest