Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Anno nálunk ugyan kint intézte mindenki, de havonta volt legalább két street fight. Más kérdés, hogy általában utánna bent együtt ittak a vitás felek.
-
Eastman
addikt
Sehol nem írtam, hogy túlzó volt a moderátori reakció. A személyes véleményem a #22-ben olvashatod. Az írás általános kérdéseket feszeget.
Megjegyzem a világot folyamatosan antiszociális emberek formálják. Minden haladás és minden kár ezen egyéniségek működéséből ered.
Érted, érted, nem, nem.
-
Eastman
addikt
Mindketten másban hisztek, Te ebben, Ő abban.
...én meg abban, hogy nem kell senkit innen kivágni. Thunderzolee elképzelése megfontolásra érdemes pl.
Még annyit, hogy a District-es bulival kb ugyan úgy értelmét vesztette a Moderátorok esetleges "meggyőzése" (hsz., aláírás, bejegyzés), mint ahogy a névtelennek írt bármelyik jószándékú tanács.
Ha felégeti maga mögött a hidat, úgy nem könnyű...
Dany007
Szépen kérlek, ne folytassuk itt... Kérlek. Elvi kérdésekről szól a bejegyzésem. Azért, hogy pl 2-3-4-5 év múlva ne rakjanak ki egy rossz szériád miatt végleg.
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.Tudom, hogy magánterület és a...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest