Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Winner_hun


Winner_hun
félisten

No itt akkor jobban helye van

Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.

Van. Nem is egy esetben volt rá példa hogy moderátori döntés vissza lett hozva. Több esetben volt hozzászólás, topik törlés, végleges ban is visszafordítva. Van hogy az adott nagybetűs rosszul mérte fel a helyzetet, dehát ők is emberek, tévedhetnek. Viszont egy ilyen esetben, amikor többször volt már figyelmeztetve, bannolva és úgy sem értette meg az illető, hogy nem kéne azt csinálni amit csinál, akkor teljesen jogos a végleges ban. Reklamálni itt lehet: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!]

Van hogy a büntetést közösen hozzák meg a nagybetűsők, csak te max. nem tudsz róla. Mielőtt valaki az alapelvekbe bele nem foglalt, de amúgy a fórumra, közösségi beszélgetésre nem odavaló dolog miatt bannolva lenne, csak egy figyelmeztetést kap. Ha valaki ebből nem ért, akkor jön egy rövidebb, majd hosszabb ban, aztán a végleges, ha még mindig nem képes alkalmazkodni. Cizoe nem volt képes.

Honnan tudhatja egy Házigazda, hogy a Moderátora jól végzi a dolgát, alkalmas a tisztségre? Mert mindig itt van? Mert ráér és leveszi a válláról a gondot a figyelmével? Mert a barátja, ismerőse? Mert élettapasztalata van?

A fórumba írt hozzászólásairól, személyes tapasztalat alapján. Ha rosszul végzi, az a felhasználók visszajelzéséből jön le leginkább. Persze egy ilyen esetben, amikor sokan a jogos bant is jogtalannak tartják akkor az elkövető nagybetűs biztos, hogy nem számíthat "megrovásra", mert a dolgát végezte, maximum néhány fórumozónak ellenszenves lesz.

Remélem túl nagy baromságot nem írtam, ha igen akkor valamelyik nagybetűs remélhetőleg kijavít, ha tévedtem bármelyik állításban.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.