Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Tübb mint 2 éve vagyok beregisztrálva, és elég sok időt eltöltöttem itt is. Nem tudok senkiről semmit, csak a szubjektív megítélésem alapján írtam, azt amit. Bambano tipikus mindenki hülye csak én vagyok a helikopter ember, erről már sikerült megbizonyosodnom a munkássága során. Én is ilyen voltam, de aztán rádöbbentem, hogy lehet, hogy nem mindenki másban van a hiba, hanem bennem és nem árt egy kis önkritikát gyakorolni.
bambano: Amit te írtál, az igénytelenség és neveltetés kérdése. Szerinted a linkelt nadrág is igénytelenség, azt el kell fogadnom, habár nem értek vele egyet. A fiatalok általában kinövik ezeket a dolgokat, ki korábban, ki később. Attól még, hogy te ilyen vaskalapos vagy, nem fog megváltozni a világ csak a te kedvedért. Nem ártana egy kis nyitottság.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nincs jó hírem.„Pár éve divat a képen látható módon hordani a nadrágot. Főleg azokkal szeretném tudatni, akik így...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest