- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano leírta. A tesztciklust a valós működési körülményeket modellezni hozták létre. Ennyi, de ezt magad is elismered itt.
(#68) Blindmouse: tehát összegezve:
-1 olvastad az autós bejegyzéseimet.
-2 annyira nem maradt meg benned -mert nem érdekelt.
-3 de azért a homályos emlékeid és a számodra különben sem érdeklődésre okot adó téma ellenére, csak írod a butaságokat.Segítek. Megvan. El akartam adni, mert a munkám nem az elvártnak megfelelően alakult. Senkit nem érdekelt az én feltételeim szerint, így marad. Közben csináltattam benne pár apróságot (pl váltóolaj cserét, meg ilyen és ehhez hasonló filléres semmiségeket), és mentem vele közel 20k km-t, megállás nélkül. Az esztétikai kihívások még megvannak rajta (csak hogy legyen miért leszarozni ; ) ), de bármikor bárhova elvisz csak legyen közben tankstelle.
Törölni a vele kapcsolatos bejegyzéseket, meg pont emiatt a viselkedés miatt töröltem. Egyre többen vannak akik mindenhez IS értenek, és rajtuk van a közlési kényszer még ha butaságot is beszélnek - közben meg csak irigyek. A vicces a sztoriban, hogy van itt a ph-n egy SUV os réteg aki mind használt sz@rt vett és tart fenn csak rejtöcködnek az ilyen mentalitás miatt.
Részemről szeretlek, becsüllek és itt álljunk meg
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekes az alábbi cikk. Kíváncsi lennék a véleményeitekre."Ma már elérték azt a technológiai szintet a gyártók,...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest