Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Rive #65 üzenetére

bambano leírta. A tesztciklust a valós működési körülményeket modellezni hozták létre. Ennyi, de ezt magad is elismered itt.

(#68) Blindmouse: tehát összegezve:
    -1 olvastad az autós bejegyzéseimet.
    -2 annyira nem maradt meg benned -mert nem érdekelt.
    -3 de azért a homályos emlékeid és a számodra különben sem érdeklődésre okot adó téma ellenére, csak írod a butaságokat.

Segítek. Megvan. El akartam adni, mert a munkám nem az elvártnak megfelelően alakult. Senkit nem érdekelt az én feltételeim szerint, így marad. Közben csináltattam benne pár apróságot (pl váltóolaj cserét, meg ilyen és ehhez hasonló filléres semmiségeket), és mentem vele közel 20k km-t, megállás nélkül. Az esztétikai kihívások még megvannak rajta (csak hogy legyen miért leszarozni ; ) ), de bármikor bárhova elvisz csak legyen közben tankstelle.
    Törölni a vele kapcsolatos bejegyzéseket, meg pont emiatt a viselkedés miatt töröltem. Egyre többen vannak akik mindenhez IS értenek, és rajtuk van a közlési kényszer még ha butaságot is beszélnek - közben meg csak irigyek. A vicces a sztoriban, hogy van itt a ph-n egy SUV os réteg aki mind használt sz@rt vett és tart fenn csak rejtöcködnek az ilyen mentalitás miatt.
    Részemről szeretlek, becsüllek és itt álljunk meg :R

Új hozzászólás Aktív témák