- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Nem értek hozzá, de vázolom mit szeretnék. Beállítok egy rakás felvételt, pl ha nem vagyok itthon akkor visszanézhessem. De párom ha itthon van zokon venné ha nem tudna kapcsolgatni, merrt azt kell néznie amit én éppen felveszek. Szóval az a kérdés, hogy ebben az esetben a dvbviewer kezelne-e egyszerre két eszközt (beállításokba hozzá lehet adni több eszközt, ebből gondoltam, hogy ez működhet)
-
SUPREME7
őstag
Bocs ha hülye kérdés, nem értek hozzá de Kodi-val használom a tunert DVDviewer recording service backenddel. Ez a tuner ha jól gondolom nem alkalmas egyszerre felvételre és tv nézésre?! Mert ha felvétel megy, akkor csak azt az adott csatornát tudom nézni, amiről felveszek.
Vajon ha rendelnék még egy ilyen tunert, használhatnám úgy, hogy az egyik csak a lejátszásért felel, a másik meg a felvételért?
-
SUPREME7
őstag
Akinek van ilyen tunere eladó az írjon rám, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fogyjunk le!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest