Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jettero
újonc
Mivel az általad küldött kép alapján 65%-os a jelszinted, de a minősége 0, ezért valószínűnek tartom, hogy a jel minősége vacak: a galvanikus leválasztó tűmik megoldásnak.
Kipróbálhatod, hogy a koax kábelnek csak a középső vezetékét dugod be a kütyü kábel bemenetére - és úgy megnézve a Kézi keresés-ben beállítva, majd a Scan-re kattintva. Ha a minőség javul, akkor a fenti lesz a megoldás. -
Bozek
nagyúr
Esetleg próbáld meg kicserélni a csatlakozókat. Én ezt ajánlom, mert önkompressziós, tehát nem fog szétcsúszni később sem és szerszám se kell hozzá, hogy összerakd. Esetleg ha annyira nem vagy jó blankolásban, akkor ezzel megoldható az is, én ezt a párost használtam itthon.
De amúgy ha laptop van, akkor megpróbálhatod azt is, hogy elviszed a kábelhez és ott kipróbálod az elosztó nélkül. Van F-csatlakozó - koax átalakító, hogy még szerelni se kelljen addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest