Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jettero
újonc
Mivel az általad küldött kép alapján 65%-os a jelszinted, de a minősége 0, ezért valószínűnek tartom, hogy a jel minősége vacak: a galvanikus leválasztó tűmik megoldásnak.
Kipróbálhatod, hogy a koax kábelnek csak a középső vezetékét dugod be a kütyü kábel bemenetére - és úgy megnézve a Kézi keresés-ben beállítva, majd a Scan-re kattintva. Ha a minőség javul, akkor a fenti lesz a megoldás. -
Bozek
nagyúr
Esetleg próbáld meg kicserélni a csatlakozókat. Én ezt ajánlom, mert önkompressziós, tehát nem fog szétcsúszni később sem és szerszám se kell hozzá, hogy összerakd. Esetleg ha annyira nem vagy jó blankolásban, akkor ezzel megoldható az is, én ezt a párost használtam itthon.
De amúgy ha laptop van, akkor megpróbálhatod azt is, hogy elviszed a kábelhez és ott kipróbálod az elosztó nélkül. Van F-csatlakozó - koax átalakító, hogy még szerelni se kelljen addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...