- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moethe
csendes tag
Csak azért írtam, mert így érthető miért telefonon vártuk a jelentkezésüket
Amúgy nekünk is azt írták, hogy sikertelen kézbesítés, ami vérlázító, mert így olyan mintha rajtunk múlott volna, holott egyáltalán nem.
Amúgy most kaptam az infot, hogy sikerült kézbesíteni, ehhez mondjuk telefonálni is kellett, hogy ugyan legyenek oly szívesek (szerencséjükre nem én hívtam őket, hanem a párom) Gondolom kicsit letérdeltek a múlt heti emagos akcióktól, mindenesetre elég amatőr ez így.
-
Moethe
csendes tag
Dettó ugyanez volt velem és párommal a hétvégén. Mi tv-t rendeltünk, szombaton ugyanúgy sms, egész nap otthon voltunk, de mivel a kapucsengő kódja nem volt nekik megadva, vártuk, hogy hívjanak, természetesen feleslegesen. Aztán ma reggel mára ígérték a kézbesítést, kíváncsi vagyok mi (nem) lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a céggel, nekem most van velük dolgom először, de egyelőre úgy tűnik egyben...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest