Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Szemely szerint nekem sem kellene egy 20 millios auto, ugyanugy a 150 millios haz se. En egy hasznalt 3 millios autoban is tudom magam ugyanolyan jol erezni, mint egy annal sokkal dragabban. Lakni valahol kell, de nem kell a rongyrazas.
Es igen, en is irigylem (inkabb igazsagtalannak tartom), hogy a NER haszonelvezoi milyen vagyonokra tesznek szert es azzal hogyan bannak. Szerintem lehetne maskepp is a gyorsan jott vagyon seggere vagni.
-
hNp88
aktív tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
kb ugyanígy vagyok vele

#20 ncc1701 hánemtom, ennyire könnyen belemennek a népek? belegondol, hogy eladósíthatja magát egy életre?
én örültem, hogy nagyjából megszabadultam az adósságaimtól, nemhogy ilyeneket a nyakamba venni...
fun fact, a 3 millás vállalkozói támogatást se igényeltem meg; ha ilyen-olyan okból megszűnik 3 éven belül a vállalkozásom, fizethetném vissza az egészet. csak ugye ha megszűnök, akkor jó eséllyel nem azért, mert felvetne a pénz...
úgyhogy inkább nem éltem ilyennel, csak szépen saját erőből mindent 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

úgyhogy inkább nem éltem ilyennel, csak szépen saját erőből mindent