- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Itt meg kvázi berendelik a magántulajdonomat?
Kapaszkodj meg, ha támadnak a ruszkik, még katonának is elvisznek. És ott aztán nem pénzbünti van, hanem hadbíróság.
Az árvíz ugyanez, csak a víz támad. Nem szól előre, nem mondja mennyien jön, stb. (az előrejelzés nem a legjobb). Kell buffer a rendszerbe vagy 12.000 katasztrófavédelmis helyett 120.000 embert kell foglalkoztatni folyamatosan.
Az önkéntesesség nagyon szép és hasznos, de nem tudod mennyi van, fogja magát, hazamegy, nem egyenletes az eloszlás, stb.
Nekem se tetszik a rendszer, de ezek tények, és ezt találták ki a fijjug megoldásnak...De ne aggódj, nem hinném, hogy belátható időn belül a kötelezetteket viszik a gátra, ahogy ismerőseimtől tudom, púp hátán a katasztrófavédelemnek is a kötelezett civil, kábé akkor nyúlnak hozzájuk (idézet onnan) ha "egyszerre önt ki a balti meg a földközi tenger".
Szerintem az árvízkor bizonyítottuk, hogy tud segíteni a lakosság, ha akar.
Többes szám első személy?És? Ez valami érv akart lenni?
Németországban, Ausztriában és Svájcban is, a tűzoltók 95 százaléka önkéntes alapon végzi munkáját.
Nagyon el vagyunk maradva az önkéntességben. Főleg a mindennapi önkéntességben.az autódat simán lenullázhatják egy ilyen helyzetben. Amit nem mellesleg sokan egész életükben fizetnek.
Teljes munkabér-térítés, költségtérítés, üzemanyagtérítés, és szükség esetén kártérítés van.
Ettől függetlenül persze old timert beosztani marhaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest