- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Nekem nem tetszene.
-
JetiRulez
őstag
válasz Mr.Csizmás #8 üzenetére
A csajos részéről fogalmam sincs, mert még soha nem kerültem közelebbi kapcsolatba nővel, azért nem is gondoltam rá. A sírból kikelés meg tetszik hallás alapján.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
veterán
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Mr.Csizmás
titán
így élni? biztos? el kellene olvasnod a könyvet....összeveszel egy csajjal, aztán összejössz vele, és amikor a legboldogabbak vagytok, akkor vége lesz....nem számítva a kezdetet, hogy egy sírból kelsz ki.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JetiRulez
őstag
No-kia
Kicsúsztam az 5 percből. Azt a filmet meg fogom nézni mindenképp. Jó lehet."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Ez annyira álomvilág már, hogy hihetetlen mértékben iriggyé tettél. Nagyon szeretnék én is így élni. Azt milyen lenne már, ha te tényleg ilyen lennél? Az lenne aztán az igazi mesevilág.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
donjohnson
addikt
köszi, a könyvet meg a filmet nem ismertem eddig
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Lenry
félisten
ez egy régi vicc.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
No-kia
addikt
ilyen máár van... Benjamin button különös élete, jó film
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest