- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Hat. Nem mondom, hogy a chip nem szenvedte meg a kivetelt, de vegul csak kijott.
A kiforrasztas amugy sem a kedvenc mufajom, es a tudat, hogy egyebkent unobtainium-ot forrasztok szinten nem segitett, de munka kozben arra probaltam gondolni, hogy ez is csak egy sima billencs es semmiben sem kulonb azoknal, amiken mar amugy unalmas dolgozni.
Mivel most a rework station-hoz nem fertem hozza, es a wick-et is csak a folyamat befejeztevel talaltam meg, igy a munka csak egy pakaval es onszippantoval tortent. Eddig sokszor bevalt, es most is probaltam, hogy ha a szippantas elott egy kis extra forraszoont rakok a labakra, akkor konnyebb a szippantot ugy beleszurni a megoldvadt onba, hogy az egybol kijojjon, viszont most az extra on inkabb csak atfolyt a NYAK masik oldalara es ott hatalmas csomokban felgyulemlett. Ezt nem volt egy kifejezetten nagy elmeny eltavolitani.
Szoval az egesz folyamat kb. 30 percet vett igenybe.A kiforrasztott chip-pel nem tudom, hogy mit kezdjek. Ujraprogramozni nincs sok ertelme, mert nem fog kozelebb vinni a celhoz. Esetleg a rajta futo kodot probalhatnank meg valahogy lementeni rola, de nem tudom, hogy annak mennyi ertelme lenne.
Sem az ISA, sem a licensz (amit sejtek) nem tetszik.
Lehet, hogy csak felrerakom es majd kesobb lesz egy masik projekt amibe fel tudom hasznalni.A kep tetejen lathato blue-pill bar egy igen kezenfekvo alternativa lehetne a 8051 helyere, asszem nala tudunk majd egy jobb megoldast talalni.
Ha a posta kelloen gyors, esetleg en tudom majd az idot kelloen sokaig huzni, akkor kiderul, hogy mi is lesz a kivalasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged