- Asszociációs játék. :)
- GTA V - Egy amerikai tragédia
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attee88
csendes tag
Üdv!
Nagyon lelomboztál, amikor írtad, hogy gyorsan merül. Ez számokban, használatban mit jelent?
Ebben bíztam, hogy ez a készülék megfelel nekem.
5"- akartam, esetleg 2Gb Ramm-al, de nem volt feltétel, és hogy 3000 mah akksija legyen, esetleg nagyobb, és 90$ ba beleférjen.
Most S3- van nekem, csak a kamerája és a GPS miatt van, de nekem nagyon lassú.
Előtte Vk700x volt. Formája nekem tökéletes volt, Gorilla Glass, jó kamera, gyors működés. A GPS még hagyján, 40m-es pontosságot tudott, de az hogy "nyomogatva" 3 óra alatt lemerült, az förtelem. Csak zsebben, nem piszkálva sem bírta ki reggeltől estig.
Válaszodat előre is köszönöm!Attee88
-
Dominó85
addikt
Nyugodtan frissítheted 1.1.2-re. A lényeg, hogy a fényerőt NE vedd le automata fényerő mellett 25-30% alá, mert akkor lesz a fekete kijelző! 1.1.2 frissítés többek között ezt is javítja. A kamerája elfogadható, de egyáltalán nem tökéletes. A gombok világításának hiányáért tényleg kár, de jól láthatóak. Aliexpress-ről érdemes szilikontokot rendelni rá. Nagyon királyul védi a telefont és csak 1,5USD. Mindig kicsúszok a cikk szerkesztésére szánt időből, de legkésőbb vasárnapra bepótolom.
* Péter - 06302461862 *