- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GreatL
őstag
válasz
Tutyimutyi #11 üzenetére
Nem csodálom. A GTAV a legbénább sztorialapú repülőszimulátor, amit valaha írtak.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Nekem vagy 3 nekifutás kellett hogy ki tudjam vinni a sztorit. Engem sajnos egyáltalán nem tudott lekötni.
-
-
GreatL
őstag
Utáltam Trevort... megöltem. Most játszhatom újra hogy megmaradjon.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
HThomas
őstag
Hú, mennyit szórakoztam anno a legelső és a harmadik résszel. A nagy kedvencem a San Andreas volt. Az ötödik sem volt rossz, a történetért végignyomtam, de már nem kötött le annyira.
-
-
.Szaki.
addikt
Tudom, hogy szándékos, de azért ha tetőre raktál egy autót, akkor sem a III-ban, sem a VC-ben, sem a SA-ban, sem pedig a IV-ben nem tudtad azt megcsinálni, hogy a tetőre rakott autóban ülve a kormányt mozgatva talpra állítod a kocsit. Már csak azért sem, mert az első három 3D-s részben ha tetőre raktad a verdát, akkor pár sec múlva kigyulladtak, aztán robbantak. A IV volt ebből a szempontból is a legreálisabb, ott emlékeim szerint ha borultál, akkor az robbanás nélkül a tetején maradt, max füstölt.
-
GreatL
őstag
Ez nem bug hanem feature. A harmadik résztől kezdve ez van végig. Nem akadhatsz el autóval - amíg fel nem robban, esetleg meg nem halsz benne.
-
.Szaki.
addikt
"A fizika elég fura az 5. rászben, pl. a kamionoknál."
Na igen, valójában nem csak a kamionoknál, minden járműnél katasztrófa a fizika, főleg a IV után. Tetőre raksz egy autót és lazán kormánymozdulatokkal talpra lehet állítani.
Ezt őszintén remélem, hogy orvosolják a VI esetén.
Fuvarozó küldetés pedig még simán lehet, mire megjelenik a VI, addig ki tudja hány DLC lesz még.
Buszozni utoljára a Vice City-ben lehetett.
-
2 hete vittem végig a játékot negyedjére,de most PC-n magyar felirattal,így még jobban élveztem.
-
Várom, mikor lehet majd porig rombolni a városokat, járműveket. Törésmodel lehetne jobb.
A fizika elég fura az 5. rászben, pl. a kamionoknál.
Ha már kamion, nagyon sajnálom, hogy nem került be fuvarozó küldetés. Ugyanúgy, mint a taxi, belefért volna. De akár a buszokkal is lehetne fuvarozni... vagy villamossal, vonattal. Ezeket lehet vezetni, de milyen jó lenne, ha tartani kéne a menetrendet, útvonalat.. persze vegyek szimulátort. De ilyen élő interkatív város nincs a szimulátorokban, nem lehet tarkón vágni a köcsög utasokat.
Ez a játék mai napig leköt, jó kicsit lazítani az óceánparton. Az igazi L.A-t úgy se fogom látni valószínűleg sose.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
alcsa
senior tag
Köszi, jó volt olvasni s visszaemlékezni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom sok ember van rajtam kívül, aki várja már a nagy R mégnagyobb játékát, így amíg az nincs, bátorkodtam...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok