- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mhydas99
aktív tag
Most raneztwm a 3 szolgaltatora, sokat elmond. A Telwkom es Yettel oldalan mar a Highlight a Samsung S25, az jon be promoban a fooldalon. A One oldalan (ami mellesleg olyan mintha 10 evet visszamentem volna az idoben ...) a Samsung A55 van kiemelve, S25 sehol. Hat na...no komment
-
robbi5
csendes tag
Draga? 380 az 25 es most 380ert megkaphatod a 256gbsat plusz 20 ezres kupont hozzadobva 360 ezer (es meg lehet lesz extra keszulekbeszamitasi kedvezmeny).
Szoval aktualis csucskeszuleket 360ert 256gbsat hat nem draga...
Lehet rosszul emlekszek, de ugyanez 2023ban az s23nal 400 volt (marmint a 128s es kaptal 256gbsat) -
Tin
veterán
-
Tin
veterán
-
Talib21
tag
Ahogy nézem az s25 a képen 128 gb-os. Arról szóltak a hírek , hogy 256 gb-ről indul. Kérdés akkor lesz e 12 gb ram így ?
-
rtrace
junior tag
Az a baj, ez csak elméletben működik ilyen jól, nem elég éles a lencse rajzolata ahhoz, hogy tényleg jó minőségben meg lehessen csinálni 3x zoomig. Meg egy csomó artifact-et tud szülni már a 2x2-es pixel elrendezés is, nem hogy a 3x3.
Plusz ilyenkor már nincs binning sem, 0.6µm átmérőjű pixelekkel kell dolgoznia (vs 1.12µm ennél a 10MP-es szenzornál). Amit a lencse fényerején nyer, azt ezen duplán el is veszti.Ráférne már a frissítés erre a kamerára, de így is sokkal jobb, mintha nem lenne.
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM #24 üzenetére
Még mindig bénán megy ez neked. Legközelebb milyen betűket raksz majd a régi nickneved után? Mire készülhet a fórum?
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Azert ez a kamerakorites valami nagyon durva. Ritka gusztustalanul nez ki, aranytalan is es teljesen indokolatlan. A 2000-es evek ragasztott spoilerei jutnak eszembe alsokategorias autokon. Ez pont olyan, gratulalok a tervezoknek
-
Gabci77
csendes tag
válasz
enginev3.0 #18 üzenetére
nekem is bejön, bár S23-ról a szín miatt nem váltanék
de remélhetőleg a későbbiekben is lesz valami hasonló kék
-
stewe780
őstag
Hihetetlen de úgy tűnik, hogy az alap s25 és az s25+ kameráioz, én már nem is tudom hány éve és most sem nyúlnak hozzá. Értem én, hogy ami jó, az jó, de a 3x zoom nem az. Még mindig felskáláz nulla plusz információval. Tiszta gagyi kínai fostalicska fényképezők skáláztak fel, de hogy a felső kategóriában ezt kell eladni, számomra érthetetlen. De majd este meglátjuk...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
doooo
veterán
Az az értelme, hogy egy teljesen jó kamera, teljesen jó képekkel. És tökéletesen áthidalja a dolgokat a 2x digitális, meg az 5x optikai zoom között. Hát ez az értelme. Persze lehetne nagyobb szenzor is, de még ez a kis szenzor is több a semminél, már csak azért is, mert ismételten, jó képekre képes, és ez a lényeg. Nem az, hogy papíron mekkora a felülete.
A 3x-es iPhone kamerák is ekkora szenzort kaptak, de az 5x kameráik se sokkal nagyobbat.[ Szerkesztve ]
-
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Ok. Így már értem
-
ROBOTER
addikt
Ennek a 10 megapixeles 3x-os zoomnak mi értelme van ekkora szenzorral?
Nekem sokkal fontosabb lenne a 3x-os, mint az 5x-ös, de a főkamerával összehasonlítva kb. 7,5x kisebb a felület, ami már közel van a 3x3-szoros, azaz 9-szeres arányhoz, azaz a főkamera digitális zoomja alig kisebb felületet használ, 22 megapixellel. Ráadásul az 1,7-es fényerő kétszer annyi fényt gyűjt, mint a 2,4-es, azaz átbillen a főkamerára a mérleg nyelve. -
-
sharp4
őstag
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Szörnyű!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
A kamerák körüli keret egy kicsit szifonra hajaz
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Nekem tetszik.
Egyébként miért lenne gond? Akinek nem jön be az más színt vesz, akinek meg igen vehetne kék ultrát.Kíváncsi vagyok végül mi lesz a Note ceruzájával.
-
Gabci77
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
pedig az egyetlen értékelhető szín
-
LosBlancosRM
őstag
Fú de jó, hogy az Ultra nem jön ilyen kékben.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lajmund
őstag
Reméljük a fold7 elhagyja ezt a kamera körüli műanyag gyűrűt és marad szögletes.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már csak pár óra van a hivatalos leleplezésig.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest