Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Gondolom, ugyanazok járnak oda. Közteres tetten éri, fejenként kioszt egy 20 ezres csekket, mivel tiltott helyen dohányzik plusz még szemetel is, meg egyéb körülményeket is rá lehet húzni a dologra (játszótér, gyerekek, stb.), ezt 2-3 alkalommal eljátszani, aztán hamar híre megy.
De kötekedj nyugodtan, nem tudom mire akarsz kilyukadni, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy most éppen Te ugyanazt játszod, mint a hatóság általában. Mivel egyszerűbb a törvénytisztelő állampolgárt csesztetni, mint a probléma okozóját elkapni és felelősségre vonni, hát akkor csesztessük a polgárt. Vagy nem tudom, mit akarsz.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jajj. Elég, ha rendszeresen megbírságolják őket szemetelésért és / vagy szabálytalan helyen dohányzásért pl.
Barátom is kapott 5k helyszíni büntit a közteresektől, mert a szórakozóhelyen lévő wc helyett az épület előtti egyik fát találta meg, mert azt hitte az közelebb van...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest