Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Remek cikk, köszi!
Egy jól érthető tutorial a te tapasztalataiddal, szavaiddal remek lenne, akár címlapos írásként is!
-
doc
nagyúr
Ha erdekel, szerintem nyugodtan vagj bele, csak arra figyelj hogy kicsiben kezd
Mindenki aki elete elso jatekat akarja lefejleszteni kapasbol a vilag legjobb MMORPG-jet tervezgeti, halvany fogalom nelkul hogy milyen iszonyat munka van benne. Elso korben egy egyszeru kis puzzle vagy akar pong klon tok nagy sikerelmenyt tud adni, es arra tokeletes hogy megtanuld, mit kellett volna mashogy csinalni, ami a kovetkezo jateknal mar menni fog -
sztanozs
veterán
Wow, nem semmi... Én gyerekkorom óta szemezek a játékfeljesztéssel, de sose volt annyi időm (kedvem), hogy belekezdjek. Kitartást és sok sikert!
-
Tök jó lett !
-
vimes
senior tag
Ami még tudok ajánlani, a "Create with code" tutorial sorozat (kb. egy hete néztem végig) - ez abszolút kezdőknek való, de jól megismertet a Unity-val. 5 fejezet, mindegyikben egy-egy prototípust/ egyszerűbb "játékot" rak össze. Nekem volt már valamennyi (nem őrülten sok) 2D Unity tapasztalatom (értsd: egy 2D-s játékot kellett beadnom BSc-n), úgyhogy elég volt végignézni a videókat, hogy nagyjából képbe kerüljek ismét az editorral.
Viszont nem Unity-ztam kb. 2 éve, most pedig megint kell (megint beadandó miatt, csak most már MSc levelezőre
), szóval nekem is újra kellett kezdeni megint, csak most 3D-vel .
Ami viszont idegesítő (lehet), hogy olyan alap dolgokat is magyaráz, hogy metódus, változó, visszatérési érték, stb. (.NET fejlesztőként duplán idegesítő
) - gondolom inkább középiskolásoknak, kezdő fősikolásoknak készülhetett az anyag (bár mondjuk amúgy jól magyarázza ezeket is többnyire). Jó arcnak tűnik ez a Carl, néha nyomat bűvésztrükköket is
-
doc
nagyúr
koszi
Ajanlom a learn.unity.com-ot, azon belul is a Pathways-t, ingyen van, es siman elvisz odaig, ahonnan mar egyedul is tudsz tovabbhaladni.
Lelkesedes mondjuk nem art, meg ido, nem is keves. Erdemes szerintem fejben nagyjabol kitalalni hogy mit is szeretnel elso projectnek, es amint kesznek erzed magad ra, nekiallni osszerakni. -
ldave
félisten
Gratula, jó kis játéknak tűnik
Tavaly én is próbálkoztam picit Unity-vel (Udemy-n vettem is nagyon-nagyon akciósan egy training anyagot), de aztán nem tartott ki a lelkesedés. Lehet megpróbálom újra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Réges-régen, egy messzi-messzi galax... szóval valamikor régen csináltam én már játékokat. Volt amivel a szépemlékű...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest