Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChME
tag
Hátha más is ezt a bejegyzést találja meg először:
4.3.0.0 driver link (megy win10-en is) -
mcguyver
csendes tag
Érdemes ezt a DAC-ot venni egy olyan láncba ahol
- egy csöves épített fejhallgató erősítő és
- Sennheiser HD600 van a láncban? -
emiki6
veterán
Annak aki ilyet venne:
- Újabbakban újabb a firmware, amivel mennek rendesen az újabb driverek.
- Kár firmware frissítéssel próbálkozni, nem működik! (feltehetőleg fizikai gomb kell a frissítés elindításához, ami ezen nincs
) -
emiki6
veterán
Szabad kérdezni mely drivereket próbáltad? 4.3.0.0 se volt jó akkor?
-
-
.DLL
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Sőt, a Mytek 96 DAC-ban is ez van.

(#9) Bodz:
Ez a 'Superamp" valami trademark egy gyártónak? Nem hallottam róla
-
.DLL
veterán
A mellékelt szoftver nem csinált semmit csak várt az eszközre. a kék M ikonra jobb katt -> firmware frissítés mód, majd nem történt semmi. Pedig az oldalon leírt számozott lépések szerint haladtam. (de más sorrendben sem történt semmi). A 4.0.0.0-ás driverrel viszont tökéletes. Egyre inkább kezdem megszeretni a hangját
A mélye részletesebbnek tűnik, mint a tuning 03-nak, legalábbis hangfalon hallgatva. 
-
.DLL
veterán
Sajnos passz, nem tudom mire utal ez az "AIF BBK" de semmi relevánsat nem találtam. Mindenesetre tisztábban szól mint a 03 Dragon fejes kimenete amiben TPA6120 van (igaz mostmár nem tudom összehasonlítani, mert az ki lett kötve, és az IVY III-ba megy a jel). De jó látni (hallani), hogy a Musiland-nél is van fejlődés (csak az új szoftvereket is meg kéne csinálniuk normálisan
pl. lehessen firmware-t frissíteni ha már a vas tudja). -
ez nem az újfajta TPA6120 chip benne?
-
.DLL
veterán
Gondolom el akarták hagyni az alkatrészigényes és érzékeny I/V átalakítást, ez a DAC pedig egyből V vagyis feszültségkimenetű.
Igen a hangja emlékeztet a Twin-ére, de ez vidámabbnak tűnik. De lehet hogy csak tavasz van.

Mindenesetre én ráakasztok egy "Ajánlott" bilétát, ha megússza a sarcot, akkor ajándék áron van.
Szerk.: Nem, nyugi, csak Klasszikus Windows skin...
De XP-n is ezt használtam, úgyhogy '98 óta változatlan a téma. 
-
Bodz
nagyúr
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Persze, persze, tudom. Csak valami TI dac-ot vártam.

.DLL: Nyugtass meg, hogy nem XP-+t használsz, csak a téma hasonló.

-
Bodz
nagyúr
Nofene, AK4396, ezen meglepődtem.
Köszi a képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

pl. lehessen firmware-t frissíteni ha már a vas tudja).
dac chip.