Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Kíváncsi lennék, honnét szereztek be olyan csapágyat itthon, ami garantáltan halk! Ezt súgja meg nekem valaki. És ne olyan legyen, ami kicsi, óccsó, kínai, de több száz forint, cserébe még hangos is! Nekem tökéletesen jól jött, amíg nem jöttek meg a csere darabok, addig sem zajfürdőben tengődtem. De olvass kicsit, és megvilágosodsz, hogy ennek az egésznek mi értelme.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz Teréz Atya #15 üzenetére
Igazából a drágább csapágy csak olyan terméknél éri meg, ami pótolhatatlan, vagy nagyon drága lenne a csere darab (VGA, CPU, chipset hűtő, egyéb nyalánkságok).
-
orion1025
őstag
válasz Teréz Atya #9 üzenetére
Ezek között keresgélj: 2RS 3x8x4
csongi:
Csúszóhoz kék vagy piros zsírt szoktam használni, a legtöbb ilyen hűtő hosszabb ideig orvosolható vele, amennyiben nincs széthajtva.
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
Igazából kár ennyire foglalkozni a gyári csapággyal, mert általában annyira gagyik, hogy sírni lehet tőlük, és még a kenés sem használ rajtuk. ~500Ft/db áron brutálisan csendes példányokat kapni, célszerű kicsit áldozni rá, mert elég nagy a minőségbeli ugrás. Ezt persze akkor érdemes, ha egy kevésbé pótolható légkavaró feltámasztása a cél, ideiglenesen lehet halkítani az eredetit is, de hosszabb távon csak nyűglődés.
Most cseréltem ki a bejegyzés végén látható ventilátor csapágyait, bár ezek még mindig nem azok, amik megérkezésére várok, de már most 30-40% a javulás hangban egy mezei darabhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest