Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Az csak a paint miatt barna
Az vagy plexi lesz, vagy fémlap. Ez még nem pontos, hogy melyik. Ha fém, akkor ragasztás vagy forrasztás és csavar, ha plexi (ami nekem jobban tetszik) akkor gumigyűrű és csavar. Körbe szeretnék 8db vékony csavart a plexin keresztül az alumínium részbe csavarozni. Persze rendesen bemenetezni, sűrű menetes csavarral 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
Üzleti előfizetők hirdetései
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az vagy plexi lesz, vagy fémlap. Ez még nem pontos, hogy melyik. Ha fém, akkor ragasztás vagy forrasztás és csavar, ha plexi (ami nekem jobban tetszik) akkor gumigyűrű és csavar. Körbe szeretnék 8db vékony csavart a plexin keresztül az alumínium részbe csavarozni. Persze rendesen bemenetezni, sűrű menetes csavarral