- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Amerikai play storeban új Google pay app van? Mint ha azt olvastam volna valahol feljebb. Vagy ott is ugyan az mint az európai? Ha ott másik van akkor meg lehetne próbálni onnan telepíteni hátha azt nem tiltják.
Igazából angliai storeból is tudom engedélyezni pár másodperc alatt ha le van tiltva, szóval megoldható így is a fizetés de nem értem miért kell tiltani. Nekik nem mindegy, hogy használom e az appot a fizetéshez vagy nem?
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
<Adamsky> #668 üzenetére
A telefon egy Huawei Mate 9. Az android verzió pedig 9.1.0.275. Teljesen gyári minden, root sincs, bootloader sincs feloldva. A kártya pedig curve. Appal simán működik, anélkül pedig a fent említett beállítások után sem csinál semmit hiába tartom oda a terminálhoz. Remélem lesz egy újabb hivatalos app mert ez így ebben a formában nem jó megoldás. A segítséget pedig mindenkinek köszönöm.
-
kinghaxor
aktív tag
Most reggel kipróbáltam hogy megy e app nélkül a fizetés. Hát nálam semmi sem történt. NFC be volt kapcsolva. Alapértelmezett fizetés be van állítva Google payre. A telefont feloldva oda tartva a terminálhoz nem történik semmi. A belépek a fiókszolgáltatások Google pay menüpontba ott írja hogy tartsa a leolvasóhoz de úgy sem működik, nem csinál semmit pedig a kártya rendesen hozzá van adva. Valamit be kell még állítani hozzá? Egyedül úgy tudtam fizetni, hogy feloldottam az appot. Azzal viszont tökéletesen működött. Csak ugye az meg tiltódik pár órán belül.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
<Adamsky> #651 üzenetére
Először is mindenkinek köszönöm a segítséget. Nem a curve appal volt baj és nem is a Google pay szórakozott hanem a Telekom. Azért nem jött meg az üzenet mert valami hálózati problémám volt. Látszólag minden működött, a térerő is maxon volt de telefonálni mégsem tudtam. Egy restart megoldotta és utána megjött az SMS is.
Nekem történetesen pont így volt megcsinálva ahogy te szeretnéd. A másodlagos Google play fiókom angol. Onnan töltöttem le anno a pay appot is. Így nem kellett keresgélni az újat, mindig automatikusan frissítette magát playről. Viszont ha a letiltás miatt akarod így megcsinálni akkor ne fáradj vele mert nekem így is letiltja az appot egy két óra után. Hiába engedélyezem, pár óra és megint tiltva van.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Mióta hivatalosan lehetne használni a Google payt azóta nekem nem működik. Az appot folyton tiltja a play, a szolgáltatásokban megtaláltam a Google pay opciót de az appból hozzáadott kártya eltűnt. Itt csak a hozzáadás opció van. Egészen az SMS verification részig el is jutok de SMS az nem jön a kóddal. Próbáltam a curve-ben átírni a telefonszámom a régebben megadott formátumra de úgy sem jó. Nem kapom meg az SMS-t. Valakinek van, volt ilyen problémája? Amíg nem volt ez a hivatalos téma, addig tökéletesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest