- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
<Adamsky> #796 üzenetére
Az én tippem, hogy se a Curve, se a TW nincs arra a verzióra "ráhangolva", hogy itt "Kelet-Balkánon" nincs dedikált Pay app.
Azért érdekes ez, mert amikor Curve visszajelzett, hogy most próbáljam meg hozzáadni, akkor nekem az app már tiltva volt a Google által és csak a Curve appban próbáltam mindig a hozzáadni a gpay-hez. Előtte pedig töröltem a google pay oldalán a kártya adatokat.
Azért tényleg durva ez káosz, amit a bevezetése óta okozott néhány felhasználónál. Az pedig félelmetes, ha törlöm valamiért a kártyát, akkor utána lehet nem tudom beállítani.
Nem csoda, hogy nem lesz annyira népszerű, mint a konkurencia.
Neked jól működik a Curve?
Gondolom emiatt nem használod a TW kártyát.
-
slice14
veterán
válasz
<Adamsky> #796 üzenetére
"ha nagyon bátor vagy, akkor előbb teljesen töröld a kártyát"
Megtettem, mivel úgy sem használom.
De kicsit meg**opatott, mert GPay-ből és fiókszolgáltatások közül is hozzátudtam adni a TW kártyát, de az érintéses fizetést nem tudtam beállítani. Ekkor töröltem a hozzáadott kártyát, majd TW app-ból indítva a GPay-hez való hozzáadást, megadtam a kártya adatokat és a címet / telefonszámot, licenc elfogadva, küldi az sms-t, kód megad, és már aktív is az érintéses fizetés.
És mivel bekérte a GPay a kártya adatokat, ezért online fizetésre is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest