- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Igen, ezt mintha valaki más válaszolta volna meg, mert már nem olyan semmitmondó válasz.
Mondjuk nem tudom mit kell ezen annyit vizsgálni. Nekik pont minden ilyet támogatniuk kellene, ha már digitális banknak nevezik magukat. Az ügyfél majd eldönti, hogy a Gránit Pay-t használja vagy a Google Pay-t.
Viszont neked legalább megy a Curve, de nekem még az se megy, aztán kérdés a Curve mikor fogja ezt megoldani, hogy a magyar bin-es kártyákkal menjen...
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, engem ma jól felidegelt a Google.
Azt hittem megúszom, de nem. Fogta és valamikor éjjel, vagy reggel törölte a Google Pay app.-ot. Nem is tudtam fizetni reggel - se később - hiába volt ott az Account Services alatt mindkét (Curve és Revolut) kártya. Kénytelen voltam visszatenni a GPay-t. Megint működött minden. Aztán szerintem egy órán belül megint letörölte. Óóó.... mondom ... b+Most nincs fenn a natív app. Töröltem mindkét kártyát és mindkét alkalmazásban (Curve és Revolt) szépen meg is jelent a kártyák felvétele a GPay-be. Nosza! "Katt-katt" a Revolut pikk-pakk engedélyezve lett, de a UK BIN-es Curve-öt - amit július óta használok "okosban" - nem tudta se az alkalmazásból indítva felvenni, sem direktben.
-
slice14
veterán
válasz
István89 #543 üzenetére
"Tisztelt Gránit Bank!
Elérhetővé vált itthon a Google Pay. És szeretnék érdeklődni, hogy tervezik-e a bevezetését? Vagy marad a Gránit Pay? És ha Google Pay-re vágyik valaki, akkor marad a Curve alá helyezett Gránit-os kártya lehetősége. Tavaly december óta használom teljes megelégedéssel a Google Pay-t Curve kártyával. De jó volna ha nem kéne feleslegesen beiktatni a Curve-öt, ha már itthon is elérhető lett a Google Pay. Előre is köszönöm válaszukat.""Kedves Ügyfelünk! Még vizsgáljuk a bevezetés lehetőségét, köszönjük, hogy jelezte az erre való igényt!"
Azért ez már kicsit bíztatóbb válasz részükről. Szerintem ha többen jelzik igényüket a GPay-re, talán esélyesebb a bevezetése.
-
István89
tag
Én nekem is gránit kellene, de szerintem ők se fogják most bevezetni. Kérdeztem is facebook-on, de nem válaszoltak semmit, helyette még egyszer elmondták, hogy ők voltak az elsők Európában, akik bevezették a mobilfizetést.
Ha az OTP mondjuk bevezetné, akkor lehet a többi bank is követné, és a SImple is megmaradna, hiszen én is használom az appot, csak nem a mobilfizetés részt. Biztos lenne olyan, aki tovább használná a mobilfizetést is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem az lenne az OTP-től a legbölcsebb lépés - én legalábbis ezt tenném - ha "beengedné" a többi hazai bankot is a Simple-be. Jó, ill. magyarországi szolgáltatásokkal lehet csak konkurenciát állítani a Google-nek (ami most szintén valami hasonlóra készül).
Azt nem tartom túl valószínűnek, hogy kukázzák a Simple-t, vagy párhuzamosan azzal majd engedik a Google Pay használatát. -
Krethx
aktív tag
Az egyik Revolut virtuális kártyámat elfogatta. NFC-s fizetésre. De ha a Payment-re megyek az adatokat már nem hozza elő. (Hibát ír.) Amúgy nekem tetszik. Jelenleg Cashback is van elég szépen. Szerintem ez az app ilyen formában sosem lesz nálunk.
Ami hiányzik: A régi app-nál lehet váltogatni az Account-ok között. Itt viszont már nem. Egyre korlátozódik.
-
norrberth
addikt
Meddig kell még várni?
Karácsonyra elérhető lesz a pléy áruházba.. -
tlala
addikt
Csak apkmirror-os GPay-t tudok használni én is, korábban nem fogadta el a Curve kártyát, és az app 1-2 napon belül eltűnt a telefonomról.
A minapi változásokkal a friss GPayben sikerült hozzáadni a Curve-t, és az app sem tűnik el a telefonról (Xiaomi Note 10, MIUI 12, Android 11).
Sőt, 3 napja a Revolut kártya is megy a GPlayben, és az app kitart. -
st6969
őstag
Régebben nem így volt, mert én apkmirror-os GPay-t használok, és jó ideig nem volt a Play szolgáltatások része. A GPay appot használva adtam hozzá pl. a TW és a Curve kártyámat is. Eleinte nem is volt a rendszer által tiltva az app (sőt, korábban sose láttam olyat, hogy bármilyen appot tiltanának). Aztán egyszer csak tiltott lett, de észre se vettem, csak amikor meg akartam nyitni valami miatt, de nem találtam az ikonok között. Fura volt, mert ettől még minden működött. Csak az Alkalmazások menüben találtam meg, tiltott megjegyzéssel.
Valószínűleg valami háttérben zajlott frissítéssel bekerült a szolgáltatások közé, és egyben tiltották az appot.
Igazából mindegy is, ameddig működik, már teljesen elvesztettem a fonalat, hogy kinek, miért van, vagy miért nincs fent, nagy itt a kavar szerintem. -
<Adamsky>
nagyúr
Az jelenlegi és az "old. app" ugyanaz, csak a lokáció más. Nézd meg az URL-ed végét:
&hl=en&gl=US
Az amcsi app. viszont tényleg más. Érdekes, hogy alig pár napos, és már most rosszabb az értékelése, mint a "réginek".
Az első "review": It was the best app for payment, but now its slow
Szóval annyira ne áhítozzunk utána. Nekem legalábbis ez így jó, ahogy van (hogy pusztítóan gyors vele a fizetés). -
bl4ze
veterán
Ma én is kipróbáltam a Revo kártyával a GPay-t, a GránitPay helyett ezt tettem default-nak.
INTERSPAR-ban fizettem : már a POS-hoz közelítve csippant és jött a Revo kártya logo.
Sokkal gyorsabbnak tűnt mint a Gránit Pay 3rd party app-pal való NFC fizetés....GPay app nekem sincsen a telefonon, a Google része MIUI 12, Android 10.
Hol tudom visszanézni a vásárlásokat ha nincsen külön GPay app, hol tárolja a tranzakciók/vásárlások adatait ? -
Krethx
aktív tag
Egy kicsit körbejártam a GPay.app-ot.
A jelenlegi App. (Ezt töltöm le UK-ből.) Szerintem ez jön hozzánk. (Ha jön.)
Itt van az amit USA-ban használnak új. Link: GPay.app
Itt pedig az Old App, Ami megint csak az USA-ra vonatkozik. Onnan van egy link ami átirányít az újra. Tehát náluk már csak az érhető el.Amúgy én is letöltöttem. A kettő app külön van választva. Tehát nem írja felül a régit.
-
kanyi51
senior tag
Egy kis meglepetés mindenkinek!! RN4 Miui 10, és Android 7. Beállítások - Google - Fiókszolgáltatások - Google pay VAN, És a Revolut Visa Kártyát látja be van regisztrálva, igaz a telefonba nincsen NFC így azt érintésre nem is lehet használni. Ellenben RN9 Pro ugye az NFC-s és nem kell a Gpay app, ( nincs is a telefonon) és simán megy a Revolutos Visa kártyás fizetés érintésre. ( nem plasztik kártya )
-
st6969
őstag
válasz
Divinity #506 üzenetére
Erre tippeltem én is: nekem van apkmirror-os pay-em (bár tiltva van), használom is, így valószínűleg ezáltal valahogy egyszer csak megjelent a Pay a szolgáltatások között.
Neki nincs apkmirroros pay, se Play áruházban, se Google szolgáltatásokban.#503 balinlin
"Lehet a gyártók azért variálnak ezzel is."
Xiaomi mindkettő (bár nem ugyanaz a modell), és a rendszer is kopp ugyanaz rajta. -
norrberth
addikt
válasz
<Adamsky> #495 üzenetére
Nem tudom..
Eddig sose volt baja.Mármint nem tűnt el, pedig használom már egy ideje.
Ha épp eltűnt, akkor hivatalos G pay oldalról átirányíttatom magam.Akkor azt írja, eltávolítás vagy Engedélyezés.
Nyomok egy engedélyt, megnyitás.
És megint ott lesz.Most akkumulátor optimalizációba.
Átállítottam a G pay.Mert akkor tűnik el, ha sokat pihen a teló.
-
nfsu17
veterán
Most akkor hogy is van ez? Mégsem az Android 10-zel került be a Play szolgáltatások közé?
Van rá esély, hogy nem.
MIUI10-en vagyok, ami 9-es droid úgy tudom.
Sem a playben, sem a google fiókbeállítások között nem találom a gpay-t.
PC-n, a play áruházban megvan a gpay app, kiírja (most már), hogy kompatibilis az eszközömmel, de telepíteni nem engedi. gpay.apk sosem volt a telómon.
DE ha a beállításokban megkeresem az "érintéssel fizetést", akkor alapértelmezettnek be van állítva, hogy "goggle pay".
Ha az alkalmazások közt elkezdem keresni, hogy "pay". Csak "Mi pay"-t talál.Mindjárt kreálok egy revolutot, úgyis akartam már korábban is, oszt megnézem.
-
fil
őstag
válasz
<Adamsky> #501 üzenetére
A play-ről. Két accountom van, magyar+angol. Újra feltenni nem kellett, csak a play-en engedélyezni ismét. Tehát nem letörölte, hanem csak letiltotta. De így ,hogy újra és újra letiltja ,nem érdemes görcsölni vele. A service ott van és lehet fizetni - gondolom, mert ma azóta még nem próbáltam.
-
st6969
őstag
válasz
<Adamsky> #495 üzenetére
"Egyre nyilvánvalóbb, hogy a 10-es Android vagy letiltja, vagy törli. Nem fog megmaradni ... de, nincs is rá szükség!"
Android 10 MIUI 12-esem van (mókolatlan, gyári ROM-mal), és valóban nincs rá szükség, mivel a Play szolgáltatások része. Ismerősnek néztem a telefonját, ugyanaz a rendszer (Android 10 legújabb MIUI 12), és neki nincs a Play szolgáltatások között
Nem akartam elhinni...
Most akkor hogy is van ez? Mégsem az Android 10-zel került be a Play szolgáltatások közé? Vagy nem mindenkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest