Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Múlt ősszel adtam el az egyik motoromat. Patikára felújított XF-650, gyakorlatilag minden létező extrával, stb...
Köbcentinként egy ezresért volt az alap hirdetés (addigra egy éve már csak állt a lakásban, asszonynak útban volt).
1. érdeklődő, telefonban: "Mennyi az alja?" - Köszönés minden nélkül. Válasz: Földtől számítva nagyjából 30 centinél kezdődik a haspáncél. Nélküle 35.2. érdeklődő, telefonban: "Megnézném a gépet szombaton." - 1 éve várom, hogy jön-e
3. érdeklődő, megbeszélt időpontban megérkezik, helyszínen:
- 500-at adok érte. (Még nem látta a gépet, csak beinvitáltam a kertkapun)
- Talán előbb meg kellene nézni, nem?
Megnézi, közben beszélgetünk, kiderült, pár napja kapta meg az A2-t. Kipróbálná. Megkértem bátyámat, menjen el a taggal, amúgy sem idevalósi, mutasson neki utat.
Mikor visszaérnek, remegő lábakkal száll le a gépről, lerakja a kapu előtt a motort, bepattan a kocsiba és csőgázon elhajt. Annyit még reszkető hangon tudott mondani: Nem "tetszik".Kérdem bátyámat, mi volt. Hát elvitte a töltésre, ahol egyenes placc van, a madár sem jár ott, hogy kicsit meg tudja húzni, ha akarja. Igaz, belterület még, de tényleg senki nem jár arra. Bratyó elmondása alapján az első másodpercekben hagyta, majd ő is odahúzott és a 600-as CBR-el nem érte utol. 180-ig küldte bratyó a Hondát.
Ez az állat meg ismeretlen területen ezzel a grafttal benézte a töltés végén lévő kanyart. Beszállt az erdőbe.Csak a szerencsén múlt, hogy meg tudta állítani komolyabb baleset néllkül. Itt fordult vissza és tette le nálam a gépet. Bátyám kb fél perccel az után érkezett vissza, hogy ez elhajtott.
Na tüzetesen átnéztem a gépet, szerencsére az ilyen helyzetekre azért kellőképpen fel van készítve egy túranedúró, Majd megelégeltem az alkudozókat és a meghirdetett árat feltettem 800k-ra.
4. érdeklődő, fél órával az ár változása után, kultúráltan: "Jó napot, érdeklődnék, hogy nézem napok óta a gépet, de most felment az ára" - Válasz: "Igen, adtam alkualapot. Helyszínen, KP-ben!"
Na ez a tag elvitte az eredetileg meghirdetett áron. Az ezt követő 2-3 hétben rendszeresen hívott fel hogy elmondja, mennyire nem bánta meg és nagyon imádja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Még meg sincs hirdetve az autó, de már négyen érdeklődtek. Ami alapvetően jó dolog, és azt mutatja, hogy el fogom tudni...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest