- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
Na igen általában pont az emlegeti az AVIkat aki vagy annyira felületes hogy csak a kinézetre megy vagy egész nap DLezei a filmjeit
De áhhh hagyjuk úgyis neked lesz igazad "sokat tapasztalt" ""kolléga"".de mint mondtam én csak a nekem tetsző CPket fotóztam és nem azért mert jó nő hanem azért mert jó CP....
szer.:
anya borogass az iróniát nem érti de azért próbál eszes lenni
de ha nem tetszenek a nők lányok akikről randomra betettem pár képet szíved joga nekem se tetszik mind de jók a jelmezeik mint a farsang.de szerintem egy csúnya nő nálad farsangot se nyerhetne mert csúnya mind1 milyen király a jelmeze ...egy pH találkozón lehet be be törne 1 2 orr ha elszabadulnának az indulatok de itt a conon max megölelnek kétszer
értsd a célzást. Én nem kérek a " a blogomban a további számomra tök ismeretlen lányok sértegetéséből. Értsd úgy hogy ne gyere ide én sem megyek a postjaidba ajnározni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest