- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
"egy pH találkozón lehet be be törne 1 2 orr ha elszabadulnának az indulatok de itt a conon max megölelnek kétszer értsd a célzást. Én nem kérek a " a blogomban a további számomra tök ismeretlen lányok sértegetéséből. Értsd úgy hogy ne gyere ide én sem megyek a postjaidba ajnározni..."
Tudom, interneten mindenki borzalmasan kemény. Mellesleg ha az sértegetés, hogy nem állok be a sorba verni a nyálamat, akkor igen, megsértettem őket.
Nekem nincsenek bejegyzéseim, ergo nehezen lehetne bármit is beírnod. És mivel engedélyezted a hozzászólásokat a bejegyzésedben, olyanok is írhatnak hozzászólásokat, aki esetleg teljesen más véleményen van, mint a többi ember.
Speeedfire: Írtál volna f@szt.
Pont ezért írtam azt, amit. Ahhoz közöm nincsen. De ismerned kellene személyesen. -
Kassadin
addikt
A kinézet önmagában semmit sem ér, ha olyan buta mint a tök, nem tudsz vele semmiről se dumálni stb. Csak itt páran teljesen elolvadtak, mintha valami top modellek lennének a fotókon, én ezeken akadtam fenn. Nem tudom, miért kellene hogy igazam legyen, nem vitáztunk semmin se, szimplán leírtam a véleményem. Mellesleg nem vagyok a kollégád.
Speeedfire: Írd le, én nem sértődöm meg olyasmin olyantól, aki nem ismer személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sorozatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest