Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
€-nál nincs kerekítés, teljesen mindegy. Bár No.-ban benzinkutakon a centet is tördelik, itthon is láttam még filléres kijelzést.
-
concret_hp
addikt
válasz
Depression
üzenetére
én mondjuk nem sok 1-2 eurocentessel találkoztam

-
Lenry
félisten
válasz
Depression
üzenetére
és nem is fog sokáig tartani, hisz az Euroval vége is.

-
dezz
nagyúr
válasz
Frost Ashes
üzenetére
Főleg ha eleve meg sem vette volna, vagy legalábbis nem oda csavarta volna be.
Micsoda pazarlás!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyik nagyanyám képes a város másik végébe buszozni, mert ott 2 Ft-tal olcsóbb a zsömle. Aztán vesz bebőle 3-at.
Amúgy a nyugdíja úgy 100k. De hát el kell tölteni az időt valamivel. Jahh, szegény sorban nőtt föl... Most pl. 3x. szülinapomra kaptam tőle egy 4k-s cipőt. (Előtte 10 évig semmit, úgyhogy ez nagy szó!
) -
<NewL>
addikt
válasz
Frost Ashes
üzenetére
abból az 50 forintból nem jön ki a domesztos amivel fel kell takarítani a fröcskölését
utána meg megmossa a kezét bő folyó csapnál -5000 / év

istenkém
-
Depression
veterán
Dehogy vezettem. Elég, ha fejben tudom. Hogy hányszor vásároltam, az engem nem izgat, nem is tudom.
És: eddig nem is tudott róla senki, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel fizetek.
Amúgyis poénból indult, és nem is fog sokáig tartani, hisz az Euroval vége is. -
stangli
senior tag
válasz
Frost Ashes
üzenetére
arról ne is beszéljünk, ha netalán áramkimaradás történne, akkor azt észre sem venné, nem pánikkolna be, hogy akkor most mi történt... kevesebb az esélye a wc-zés közbeni szívinfarktusnak

-
Gabás
addikt
válasz
Frost Ashes
üzenetére
nem, mert megspórolja az energiatakarékos égő kb. háromnegyed árát is, mivel a sok kapcsolgatás hamar kinyírja őket

-
Frost Ashes
csendes tag
Egyik ismerősöm ugyanilyen kis tételekben spórol, igaz egy kicsit más taktikával.
Kiszámolta hogy egy évben úgy 1200-1500 alkalommal megy WC-re, és ezen alkalmakkor nem kapcsolja fel a villanyt.Valami 50ft-os megtakarítás jött ki egy évre, mivel amúgyis energiatakarékos a körte. Na ezért már megéri egy évig a sötétben ücsörögni.

-
Gergő_
őstag
átlagosan hány vásárlás szükséges hozzá?
-
stangli
senior tag
a spórolós mindenit

amúgy tetszetős a spórolási készséged... és vezeted valahol, hogy mennyit spóroltál egy vásárlás alkalmával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Bundle topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Micsoda pazarlás!!! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a nyugdíja úgy 100k. De hát el kell tölteni az időt valamivel. Jahh, szegény sorban nőtt föl... Most pl. 3x. szülinapomra kaptam tőle egy 4k-s cipőt. (Előtte 10 évig semmit, úgyhogy ez nagy szó!