Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Én is jól állok már. Határozószóknál járok, és kb 416 szót "tanultam" eddig. Jó hogy van benne az ismétlés, mert sokat elfelejtettem már. Most lassítok a tempón és csak napi 1-2 leckét + az ismétlést fogom átvenni. Egyébként sok ismerősöm használja. Barátnőm ezzel ismétel a nyelvvizsgára, anyukám is csinálja a tabletjén, barátnőm öccse, meg sok ismerősöm. Eddig mindenkinek tetszett.
-
gghrtz
őstag
Pár nap után elmondhatom, hogy nagyon jó ez a program! Sokkal nagyobb kedvel állok neki angolozni, rengeteget javult a kiejtésem, és a nyelvtani alapokkal is kezdek tisztában lenni.
Apróbb bakik persze vannak még: Nem mindig fogadja el a jó választ (főként az "a" "az" és "egy" névelőkkel van baj még), nem magyarázza el mit rontottam el, sőt semmilyen nyelvtani magyarázó rész nincs benne. Túlságosan erőlteti a kifejezéseket, pedig nem sok feladat van, és én beelégednék első körben a hagyományos jelentésekkel is. Pl. az elöljárószavaknál nagyon kevés a feladat. Néha furcsán ejti ki a szavakat. Eddig csak Androidon nyomattam. Nagyon bejön, hogy elfogadja, ha a magyar választ ékezet NÉLKÜL írom le. (ez Androidon hatalmas segítség) Masik nagy pozitívum, hogy elfogadja jó válasznak ha mellégépeltem. A mikrofon nekem sajna nem működött, de üsse kő, mert miközben csinálom a feladatokat, minden mondatot kimondok, és ha nem jól mondtam ki próbálkozok ^^Szerintetek milyen szintre lehet eljutni ezzel a programmal? Közép szint gondolom eléggé túlzás lenne, de azért alapnak gondolom megfelel.
-
gghrtz
őstag
Van. Tabletről csinálom én is.
-
gghrtz
őstag
Szerintetek mennyire jó a hatásfoka a programnak? Úgy értem, hogy nem gyorsabb, ha tanulom a szavakat magamtól, meg a nyelvtani szabályokat, és gyakorlásnak meg összerakom őket? (Persze van segítségem barátnőm vágja az angolt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest