Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz DeFranco #213 üzenetére

Szerintem egy kicsit érzékeny vagy...ez még egy vajszívű moderátori brigádon is átmenne, mint nem személyeskedés. Ha felhúzom magam, az csúnya, eddig egyszer szakadt el nálam a cérna, annak az első tempban lett az eredménye.

Kíváncsi vagyok, hogy mi a tipped, mert 99%-ban biztos vagyok, hogy tévedsz, annyit leírok, hogy nincs rá személyes indokom.

Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit b@szott el az életében, mert az nagyon könnyű a szemébe mondani. Azzal kell foglalkozni, hogy mi a megoldás a jelen helyzetére....és attól, hogy tudod, hogy mindent megtettél, attól nem adnak kenyeret a boltban.

Dolgoztál már 380 órát egy hónapban? Én már igen...akkor kipipálhatom "az én mindent megtettem" achievemnetet az éltembe? Ettől nekem sem a jelenlegi, sem a múltbéli, sem a jövőbeli éltem nem lesz jobb, hogy elmondhatom, hogy mindent megtettem.

Nekem nem kell bebizonyítanod. Nincs rá szükségem (speciel van idénről 1270 Ft-os gázszámlám...). Számomra hihetetlen. Ismerek olyan embert, akinél 1 hete nincs fűtés...ott a gázszámla 0 Ft. Nekem mégsem megoldás. Nem magát a 7000 Ft-ot nem hiszem el, hanem, hogy az a 7000 Ft azt fedi, amire itt a legtöbben gondolnak...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés