- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem egy kicsit érzékeny vagy...ez még egy vajszívű moderátori brigádon is átmenne, mint nem személyeskedés. Ha felhúzom magam, az csúnya, eddig egyszer szakadt el nálam a cérna, annak az első tempban lett az eredménye.
Kíváncsi vagyok, hogy mi a tipped, mert 99%-ban biztos vagyok, hogy tévedsz, annyit leírok, hogy nincs rá személyes indokom.
Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit b@szott el az életében, mert az nagyon könnyű a szemébe mondani. Azzal kell foglalkozni, hogy mi a megoldás a jelen helyzetére....és attól, hogy tudod, hogy mindent megtettél, attól nem adnak kenyeret a boltban.
Dolgoztál már 380 órát egy hónapban? Én már igen...akkor kipipálhatom "az én mindent megtettem" achievemnetet az éltembe? Ettől nekem sem a jelenlegi, sem a múltbéli, sem a jövőbeli éltem nem lesz jobb, hogy elmondhatom, hogy mindent megtettem.
Nekem nem kell bebizonyítanod. Nincs rá szükségem (speciel van idénről 1270 Ft-os gázszámlám...). Számomra hihetetlen. Ismerek olyan embert, akinél 1 hete nincs fűtés...ott a gázszámla 0 Ft. Nekem mégsem megoldás. Nem magát a 7000 Ft-ot nem hiszem el, hanem, hogy az a 7000 Ft azt fedi, amire itt a legtöbben gondolnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest