Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Amikor még én vettem, nem voltak APU-k.

Vagy legalábbis olyanok, amelyek ha kell, tudnak erősek is lenni, az a gépem 55-60W-ot fogyasztott, ha játszani támadt kedvem akkor tudtam, de alapjáraton elvolt 35W körül. S asztalinál közel sem tudtam ezt az értéket elérni, vagy csak közel hasonló áron, így meg egyszerűbb is volt.Egyébként igen, sok helyen hasztalan, elférne az asztali gép is, de hogy helytakarékos az is biztos.

-
Thome
veterán
Én már nagyon ritkán cipelem a gépet, régebben kicsit gyakrabban volt.
Nálam a fogyasztás volt a mérvadó, erre is lehetne tovább folytatni az elmélkedést persze, hogy olcsóbban ugyanezt asztaliba, a különbözetből meg a villany mehet meg mellé 2 tábla csoki, de így legalább mobillá is vált az eszköz, nem kell neki komplett asztal, elrakom a fiókba ha nem kell, akármi. A lényeget érteni.No meg az eredeti dolog, ha nagyon kell, akkor egyszerűen szállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Philips LCD és LED TV-k
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest