Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
makraipeter1 #52 üzenetére
A CX300 pont a tipikus példa arra, amikor a márkanév adja el az amúgy nem igazán jó terméket.
Vesd össze a hangot egy Brainwavz Alphával (ami innen az apróról kevesebb, mint feleannyiért megvehető, mint amennyiért egy CX300-at újonnan megkapsz - 8k-ért vettem CX300-at, kb. egy-másfél év után ajándékoztam el és vettem helyette az Alphát 3k-ért, mert elégedetlen voltam a túlzottan kiemelt basszusával), a Brainwavz hallhatóan kiegyensúlyozottabb IEM, mindenben veri a CX-et. Csak hát nem Sennheiser felirat van rászitázva.
Csemike: én, mint szintén bérből és fizetésből élő diplomás, sem szeretnék 40-50k-t kiadni egy jónak mondható Samsonite kerekesbőröndre, de elvileg megtehetném, csak akkor abban a hónapban már nem költök semmire a szükséges dolgokon kívül.
-
Tim82
félisten
A meglátásod teljesen jó, csak épp a Fila cuccok nem tekinthetőek felső kategóriás cuccoknak (legfeljebb itt Közép-Kelet-Európában kevésbé volt elérhető a termékpaletta). Valószínűleg Samsonite-ból nem nagyon lesz egyelőre Tesco-s/Spar-os pontgyűjtős-kedvezményes akció (és még a Samsonite is elég széles termékskálával rendelkezik ahhoz, hogy majdhogynem bárki megengedhessen magának egy Samsonite táskát).
k.: btw, én sajnálnék 10k-t kiadni egy pólóért, egy ennyire olcsón előállítható, alap ruhadarabért 2500 Ft a lélektani határ nálam...
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
"Mind Fila táskát használtak. Mind halottak."
Btw, pár éve a Spar-ban meg Kappa táskákat lehetett hasonlóan pontokért venni, nekem is van onnan egy laptop-oldaltáskám, ami elég masszív darab, csak a fémcsatok nyikorgó hangjai idegesítenének, ha használnám. (Jelenleg úgyis csak subnotim van, ami jóval kisebb táskákba is befér, ha lesz megint DTR noti, arra van már egy kényelmesebb Logitech Kinetik Backpack.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest