Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Es az mit szamit???ha mar markasabbat es minosegit akarnek venni amugy, tuti nem adidast, hanem oakleyt vennek. Villogni lehet vele vagy mi?
Nos mi azt vesszuk ami szimpi. Itt nincs ezekre a cuccokra markabuzisag, remelhetoleg otthon se lesz idovel, ahogyan elerheto lesz olcsobb kategoriakban is. Ergo nem a felirat miatt kerul megvetelre a polo, meg a gyarto miatt, hanem mert tetszik, jo az anyaga, stb. IGen van Fila polonk, Adidas pulcsink, lonsdale es everlast cuccunk, de a feliratok semmit nem szamitottak a vasarlasban, es nem azert lettek veve, mert ez adidas,vagy nike.
Tobbiek: karacsony elott megyunk haza, boronddel. akinek kell valami sportsdirectbol ,polo , pulcsi , nezzen szet. Vittem en mar egyik ph-s sracnak pulcsit (masoknak meg telefont, stb).
Ket puma, adidas, stb. polot adnak 18 fontert szinte mindig.Dany007: egy cipom volt anno talan, ami 10990ft volt, de meg eletemben nem vettem ruhat 10E folott. Jokor kell vasarolni. Volt olyan farmerem, ami 12900rl volt 2500re learazva a new yorkerben. Puma, adidas cipot 12-rol 7re learazva vettem a hervisben....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest