- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
"de nem tudom, mit tehetnék."Az a helyzet hogy amit gondolsz azt vonzod be. Próbálj változtatni a gondolkodáson és nem az egyszerű(kíváncsi?, nem eleget tapasztalt?) nőket vonzod be, akik a fejedben vannak hanem az értékeseket.
Amúgy értem mire gondolsz(olvastam a hsz.eidet) és részben egyetértek veled a nőkkel kapcsolatba csak a gondolatodon változtass kicsit ha beszeretnéd vonzani magad mellé a jövendőbeli gyermekeid anyját.

Üdv.
-
Szplöttyy
senior tag
-
szaszlaci
addikt
Mondjuk próbáld másképp szemlélni a dolgokat.
Meg kell, hogy becsüld magad. Nem, amit elértél, hanem ami magad vagy. Mondjuk sportolj valamit, kemény fizikai sportra gondolok, van választék. Ha nem teszed jelenleg.
Hány éves vagy, 32-35? Azt veszem ki, hogy folyton azt akartad, a lelki valódi boldogság az öledbe hulljon, ám azt csakis magadban találhatod meg, kemény munka árán.
A cucc például csak tapasztalatot adhat, azt is csak utólag, és csak ha meg akarod ismerni önmagad, nem pedig elfedni. -
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
Ezek szerint a korábbi kérésemre a válasz, hogy megérte-e. a válasz nem, hatalmas nem!
Meg ha azt mondod, a világ ilyen, hát kik teszik azzá, ha nem a hozzád hasonló felfogású emberek?
Én nem vagyok ilyen, felfogásban nagyjából az ellentéted, és boldog vagyok, derüs. A puszta létezéstől, jó kedvem van alapjáraton. Ezenfelül az összes barátom, hölgy ismerősöm ilyen, mert őket keresem és találni sok sok ilyen embert!Amit te csinálsz, az lehetne az is, hogy "jól érzem magam, mikor Anarchy online-ozom, mert tök erős akarakterem, meg minden. De mikor kikapcsolom a gépet, akkor marha rossz már, hogy nem tettem semmit az életben." Hát akkor tenni kéne valamit, ami a belsődről szól, ami azt építi, ésnem folyton kifogásokat keresni, meg világfájdalommal előjönni!

-
Ipse89
tag
a magányról terelem el a figyelmem nappal.
de éjjel már nem megy, előjönnek azok a gondolatok, hogy tulajdonképpen cél nélkül élek, hajszolom magam, hogy még több legyen az enyém. de csak egyedül vagyok.Már most így gondolom én is, csak nekem nincs se verdám, se lakásom, se semmi, csak egy koszevett diákhitelem, egyik hónapról a másikra vergődök, egyetemi tanulmányaim alatt... Komolyan kedvem se sok van kimenni bulizni, meghúzni 1-2 ribancot ha úgy adódik, mert értelme nincs, csak az ösztönök csitulnak ideiglenesen...
( van egy jó oldala, van mi ösztönözzön tanulmányaim alatt, egyenlőre be is jött )
Nem tudom, melyik lehet jobb, nyitott szemmel járni, vagy vakon "szerelemben" ábrándozni egy csaj mellett, aki a tudtod nélkül szétrakja a lábát mindenkinek.
Ja és a legjobban a kapcsolatban levők "jótanácsait" bírom... Ők aztán tényleg átérzik a helyzetünket, meg papolnak nekünk a témáról...
Nagy f*szt tudják, csaj játszták a nagykirályt. Azt amikor ők lesznek hirtelen egyedül, akkor meg csak pislognak... -
z0d1AK
nagyúr
A családban, és közvetlen ismerőseim körében is volt jó néhány válás.
Érdekes, hogy egyik esetben sem a nő miatt lett.
És komolyan mondom, min, 10 ilyen rokont, ismerőst tudok mutatni, és mindenhol a férjjel volt a gond.
Hozzáteszem, én sem láttam vagy 5 éve apámat, bár 11 éve nem is hiányzik. -
szaszlaci
addikt
-
művésznő4
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
Azt a mondást azokra alkalmazzák, akik fiatal korukban kiélték a vágyaikat, majd lenyugodtak.
Nem azokra, akik gyerekek, házasság és egyebek mellett még igénybe veszik a villanyszerelőt, és ha már úgyis ott van, akkor a postás szolgáltatásait is.Tudod mit takar a házasság intézménye? (és itt arra gondolok, ami szociálisan elfogadott, és nem arra, ami szerinted megfelelő)
(#53) szaszlaci : nem foglalkozom olyan csajjal, aki nem bukott arra, amikor kellett.
Nekem nem ideál a több ceruzát fogtam 16. születésnapomra, mint kilincset típus. -
szaszlaci
addikt
Elhiszem, hogy igazak rád a tulajdonságok, és hogy jószándékú vagy.
Ám valamit észrevettem:"éjjelente nem tudok aludni"
"reggel újrakezdem"
Ezt akarod? Mert ennél szerintem csak jobb lehet."csinálom amit rám szabott a sors"
Nem szabott rád semmi és senki semmit! Magadnak alakítod így, alakíthatod másképp is.Változtatni mindig lehet, kérdés, van-e elég elhatározásod, erőd, bátorságod.
(Mondom ezt én, aki nem tett semmit, de ez akkoris igaz!)
z0d1AK: húú, erre buknak a ku***?

-
keIdor
titán
-
z0d1AK
nagyúr
"mellette neveljük tisztességben a gyerekeket. hogy a maradék idejében kinek teszi szét a lábát, nem érdekel."
Érdekes gondolatmenet egy mondaton belül.
Egyes részeit a tézisednek elfogadom, de hogy egy k***a nem szülne nekem gyereket, az biztos.
Ez az egy, ami engem zavar, hogy hogy a fenébe fér össze ez a két dolog mind a mondatban, mint a gondolatmenetben?
(#42) szaszlaci : nem lesz így nő, azért nem neki kéne vásárolni vinni, vagy tévedek?
-
Ipse89
tag
annyit törölték már belém nők a lábukat, akiket szerettem, akikért bármit megtettem volna, mindent megadtam nekik, hogy én nem hiszek már a szerelemben.
Nem vagy egyedül. Mondjuk én nőt nem "tárgynak"tekintek, de nekem is meggyűlt a bajom velük. Csóró vagyok, kutyának sem kellek, bezzeg ha egy A5-sel parkolnék le vmelyik szórakozóhely elé, meglenne aznap estére a "betevő falat"
. Szomorú de ez a valóság. Vagy szerencsétlenkedsz egymagad ha csóró vagy, ha meg offig vagy dellával akkor me habzsolod az életet, más tészta, hogy így megint nem lehet olyas valaki, akit szeretsz. Szeretni... manapság ezmár nem divat. Ezért tanulok, hogy gazdag lehessek.... -
szaszlaci
addikt
Csak egy szösszenet:
Hát, én ismerek ilyen nőt, egyet, aki pont erről beszélt.
Minden oké, szeretik is egymást, meghallgatják egymás gondját, örömét. De nem kap figyelmet, kényeztetést.
Na és hogy ezt meg tudnám-e neki adni..Gondolom idősebb vagy nálam (én 22 éves), de ez a hozzáállás szeirntem nagyon rossz. Tudom lényegtelen, hogy ezt mondom.
Esetleg ha nagyon ráérsz, olvasd el ezt a könyvet. Csak a feléig! Mert lehet segít kicsit másképp szemlélni a dolgokat:
Dr. Howard C. Cutler - A boldogság művészete a dalai láma.
Érdekes, tényleg megérné rászánni pár órát!Mert az élet értelme, hogy boldog légy, de ahhoz szükségesek olyan borzalmas dolgok, mint..együttérzés..jóindulatú..meg még egy pár ilyen. Enélkül nem fog menni, a nyakamat ráteszem!

művésznő4: elviszel vásárolni?

-
művésznő4
senior tag
Ezt nem mondhatod komolyan.....

Csak sajnálni tudom a gyerekeidet (ha lesznek)....
Komolyan ilyen szülőket képzelsz el nekik???
Úgy gondolod ez lenne a legjobb, amit nyújtani tudnál nekik??
Elég kiábrándító....
Értékesebb ember vagy te ennél Tibi...

Te sem gondolhatod ezt komolyan...a gyerekeid nem ezt érdemelnék....
gondolj csak bele...
-
művésznő4
senior tag
-
keIdor
titán
Nagy részével egyetértek amit írtál, bár nekem (még úgy érzem, de szerintem így is fogom) még gyerek se kell. Ahogy magamat ismerem 40 évesen is ilyen leszek, nem érdekel a család. Életem célja, hogy anyagilag elérjek valamit, meg legyen szex legalább 2 hetente egyszer, a többi nem érdekel.
#12: Találd meg azt az arany középutat. Lehet mindenre költeni...
-
szaszlaci
addikt
-
proof88
addikt
-
szaszlaci
addikt
Ugyan ezt mondtam én is a másik írásában

Davidof92: könyörgöm, borotválkozz meg! 13 éves korom óta borotválkozom, igaz akor csak pihe volt, de már akkor sem volt jó. (Nem, nem vagyok kisebbségi
)
Vagy ez valami ilyen vallási dolog nálad? Nemek egy oszt. társam volt aki 18 éves koráig nem borotválkozott meg. Megtette, rá sem lehetett ismerni!
Bizony jól mondják a többiek, csajok szemében az tényleg nem "csak egy kis pihe"!Szedd le, aztán amúlj milyen jóképű leszel!!
Lesz úgy csajod, tutti! Meg önbizalmad! 
-
Davidof92
senior tag
Tudom, hogy nő, nem is szeretem, így kicsin nincs vele gond. Igaz, hogy pár perc, csak örökkön örökké csinálni

"egy jó parfüm mellé és máris egy komoly ember fog visszanézni a tükörből, nem egy kocka."
1. Nem vagyok kocka, nem csak játékkal játszok, hardvereket is bütykölök.
2. Komoly ember, az hát...
3. Nincs 3 ezer forintos parfümökre fölös pénzem, lévén nem vagyok gazdag gyerek.The One:
"A bajusz ilyen fiatalon hogy is mondjam...gáz, ciki.
" Áhh, mind1...
"Remélem nem sértettelek meg." << Dehogy"a férfiasodás ezzel jár" < örülök neki.
-
Davidof92
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- VR topik
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagy f*szt tudják, csaj játszták a nagykirályt. Azt amikor ők lesznek hirtelen egyedül, akkor meg csak pislognak...

. Szomorú de ez a valóság. Vagy szerencsétlenkedsz egymagad ha csóró vagy, ha meg offig vagy dellával akkor me habzsolod az életet, más tészta, hogy így megint nem lehet olyas valaki, akit szeretsz. Szeretni... manapság ezmár nem divat. Ezért tanulok, hogy gazdag lehessek....

" Áhh, mind1...