- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Hát igen van aki a nőkre költ(nem a szexre gondolok) van aki a gépére vagy egyébre.
Mindenki másba éli ki magát ez csak idő kérdése és változni fog.
Ki hamarabb ki később kezd el költeni a nőkre. Aztán a felnőtt gyerekek mellett már nem kell a nőkre sem költeni. Erre a korra mondják a férfiaknál hogy a második gyerekkorukat élik. Már alig várom.
-
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
A second hand és stílusváltás része a hszemnek továbbra is fennáll, amire nem reagáltál.
Én 4:40-kor szoktam kelni, fizikai munkát végzek, nem mondom nagyon elfáradok benne! Ha nehéz is de nem volna jó dolgoznod néha egy kis pluszért? Pl a kockulás helyett! Ha így befordulva maradsz akkor az kihathat a teljes felnőtt korodra, ami nem egészségess! -
ló úr
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
CséZé
őstag
-
Ice!?
őstag
Nem érted. Szerintem nem is fogod megérteni. Mindegy. (:
Most fáradt vagyok az írogatáshoz, de tök8, teljesen más a véleményünk a dologról. Pedig fiatalabb vagyok nálad, így első ránézésre.
Az, hogy melyik az emberibb/helyesebb stb.., döntse el mindenki maga.CséZé megmondta a jóságot, kész.

Én most elhúztam a topicból. Bye.
ps: Amúgy tényleg jót tenne pl egy kurvajó bulizás, ahol egy kis jóféle hp után levetkőzöl mindenféle gátlást, és elengeded magad. Ezt most full jó tanácsból.

-
Daweee
őstag
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
-
CséZé
őstag
-
művésznő4
senior tag
Csak azért gondoltam, hogy nem találtad meg még teljesen a saját stílusodat, mert úgy írsz önmagadról, mintha nem éreznéd így jól magadat a bőrödben...

De ezek szerint tévedtem....
és ennek örülök is...fel a fejjel!
Amúgy nem maradtál le túl sok mindenről....bár utána elég sokan hőzöngtek, hogy miért szedtem le...
és hogy már azonnal rakjam vissza...

-
művésznő4
senior tag
Tejóóóéég! Miről beszélsz???

Dehogy vagy te csúnya....
Ezt felejtsd el!
Inkább csak önbizalom hiányos, ahogy olvasom...
Egyáltalán nem vagy te egy rosszképű fiú....csak még nem találtad meg teljesen önmagadat...
Ezzel semmi gond nincsen...
Fiatal vagy még...bőven van még időd kitapasztalni hogy miket szeretsz és mik állnak neked jól.
Idővel te is megtalálod a saját stílusodat!
Üdv:
Művésznő

-
tibi666
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és hogy már azonnal rakjam vissza...