- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
a magányról terelem el a figyelmem nappal.
de éjjel már nem megy, előjönnek azok a gondolatok, hogy tulajdonképpen cél nélkül élek, hajszolom magam, hogy még több legyen az enyém. de csak egyedül vagyok.Már most így gondolom én is, csak nekem nincs se verdám, se lakásom, se semmi, csak egy koszevett diákhitelem, egyik hónapról a másikra vergődök, egyetemi tanulmányaim alatt... Komolyan kedvem se sok van kimenni bulizni, meghúzni 1-2 ribancot ha úgy adódik, mert értelme nincs, csak az ösztönök csitulnak ideiglenesen...
( van egy jó oldala, van mi ösztönözzön tanulmányaim alatt, egyenlőre be is jött )
Nem tudom, melyik lehet jobb, nyitott szemmel járni, vagy vakon "szerelemben" ábrándozni egy csaj mellett, aki a tudtod nélkül szétrakja a lábát mindenkinek.
Ja és a legjobban a kapcsolatban levők "jótanácsait" bírom... Ők aztán tényleg átérzik a helyzetünket, meg papolnak nekünk a témáról...
Nagy f*szt tudják, csaj játszták a nagykirályt. Azt amikor ők lesznek hirtelen egyedül, akkor meg csak pislognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Borderlands 4
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest