- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
A bajuszt én is rettentő régen letoltam már. Nő, nő, de mit lehet mit tenni vele.
Ez a képes dolog pedig tényleg érdekes. Három éve regeltem, két éve vagyok aktív tag, másfél éve logout "tag" (vagyis elég sok időt töltök itt), de csak tényleg nagyon ritka (mint a fehér holló), hogy valaki képpel jelentkezik magáról. Szerintem nem az a fontos, hogy lássuk, ki a másik. Barátokat anélkül is lehet szerezni, hogy tudnánk, hogy néz ki a másik. Én úgy érzem eme rövid idő alatt szereztem pár barátot, külön kiemelném Vakegérke, CrystalHeart és joey 20 kolleginát/kollégákat (és még pár embert anno, az N82 fórumból, de valahogy csak az Ő neve maradt meg bennem onnan). Nem sok, de ez nem iwiw, és nem az a cél, hogy több ismerősöm legyen, 10000nél, szerintem. Vagyunk páran, akik a társaság miatt járnak fel, én közéjük tartozom. És persze azok közé, akik azért járnak ide, mert unalmukban biztos találnak valamit, ami érdekli őket, vagy csak elmosolyodnak, egy jót nevetnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest