- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Kedvet kaptam énis képet feltölteni he
-
mdk01
addikt
válasz
Davidof92 #108 üzenetére
Hát igen van aki a nőkre költ(nem a szexre gondolok) van aki a gépére vagy egyébre.
Mindenki másba éli ki magát ez csak idő kérdése és változni fog.
Ki hamarabb ki később kezd el költeni a nőkre. Aztán a felnőtt gyerekek mellett már nem kell a nőkre sem költeni. Erre a korra mondják a férfiaknál hogy a második gyerekkorukat élik. Már alig várom. -
mdk01
addikt
"de nem tudom, mit tehetnék."Az a helyzet hogy amit gondolsz azt vonzod be. Próbálj változtatni a gondolkodáson és nem az egyszerű(kíváncsi?, nem eleget tapasztalt?) nőket vonzod be, akik a fejedben vannak hanem az értékeseket.
Amúgy értem mire gondolsz(olvastam a hsz.eidet) és részben egyetértek veled a nőkkel kapcsolatba csak a gondolatodon változtass kicsit ha beszeretnéd vonzani magad mellé a jövendőbeli gyermekeid anyját.
Üdv.
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #107 üzenetére
Persze. Mivel az olcsó corequadoknak alacsony szorzójuk van, magas fsb kell hozzájuk, és szeretnék majd egyet venni ha úgy adódik. Pl q8400, olcsó, jó, 45 nyanyaméteres.
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #105 üzenetére
P43 tud crossfire-t?
Én 2 szeretnék összekötni. Mennyinél van az fsb vége a lapodnak?
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #103 üzenetére
Jaa, szal turkás
. Ismerem persze, van itt nálunk, anyu szokott is menni nézelődni, nekem is van onnan cuccom, nincs velük semmi gond. Kellene egy p45 cf lap+ még egy x1900xtx
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #101 üzenetére
Milyen second hand? Nem értelek. Ha tudnék, elmennék én dolgozni, csak nincs hova. Jó volna egy kis mellékes, volna ötletem mire költsem. Apum majd nyárra próbál meg beszervezni valami fedett munkára ahol ő dolgozik. Sajnos nem bírom a napsütést, elájulok tőle, nagyon hamar napszúrást kapok. Ezért kell fedett munka.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Davidof92 #97 üzenetére
A second hand és stílusváltás része a hszemnek továbbra is fennáll, amire nem reagáltál.
Én 4:40-kor szoktam kelni, fizikai munkát végzek, nem mondom nagyon elfáradok benne! Ha nehéz is de nem volna jó dolgoznod néha egy kis pluszért? Pl a kockulás helyett! Ha így befordulva maradsz akkor az kihathat a teljes felnőtt korodra, ami nem egészségess!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest