Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A bajuszt én is rettentő régen letoltam már. Nő, nő, de mit lehet mit tenni vele.
Ez a képes dolog pedig tényleg érdekes. Három éve regeltem, két éve vagyok aktív tag, másfél éve logout "tag" (vagyis elég sok időt töltök itt), de csak tényleg nagyon ritka (mint a fehér holló), hogy valaki képpel jelentkezik magáról. Szerintem nem az a fontos, hogy lássuk, ki a másik. Barátokat anélkül is lehet szerezni, hogy tudnánk, hogy néz ki a másik. Én úgy érzem eme rövid idő alatt szereztem pár barátot, külön kiemelném Vakegérke, CrystalHeart és joey 20 kolleginát/kollégákat (és még pár embert anno, az N82 fórumból, de valahogy csak az Ő neve maradt meg bennem onnan). Nem sok, de ez nem iwiw, és nem az a cél, hogy több ismerősöm legyen, 10000nél, szerintem. Vagyunk páran, akik a társaság miatt járnak fel, én közéjük tartozom. És persze azok közé, akik azért járnak ide, mert unalmukban biztos találnak valamit, ami érdekli őket, vagy csak elmosolyodnak, egy jót nevetnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest