Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én végig zombikról írtam

Azért Mint, mert akkor éppen az volt kéznél (virtualboxban). kackac, nekem sosincs kéznél Unitys disztró

Egyébként is, ti igyekeztek mindenkit lebeszélni ubunturól.
Hohó, ez nem igaz ám, nem csak Unityből áll ám az Ubuntu! Hoppa. Ma is javasoltam tán többször is a Gnobuntut, mert szegény koma Mint-et szeretett volna és a Gnome tetszett neki, hiába mondtam, hogy Mint nincs Gnome3-al! Úgy helyes, amit írsz, hogy Unitys Ubunturól beszélünk le mindenkit!
Ubuntu topikban engem a motor érdekel, azzal foglalkozom inkább, DE-vel nem. Néhány DE beállításában időnként tudok segíteni, de ennyi. Amúgy sem vagyok én guru, csak egy kezdő Linuxos! most ne gyere azzal, hogy ennek ellenére sok mindenbe belepofázok!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő