Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ok! Nektek kettőtöknek tetszik, semmi gondom nincs ezzel, a kétujjas funkció meggyőző. lehet azért túloztam el a Cinnamonozást, mert...szóval, ha látsz egy autót és nem teszik, megértem, de te láttad a Cinnamont és nem tetszett! Ezt nem bírtam felfogni, mert ugye ezernyi kinézete van/lehet! Mi alapján nem tetszett!? Ha azt írod, hogy nem tudsz véleményt alkotni, mert még nem próbáltad ki, azzal nem lenne bajom. Tényleg remélem, hogy így második alkalommal leírva megértjük amit a másik ír! 
 Én megértettelek, nincs semmi gondom azzal, ki mit használ, ettől is jobb a Linux, mint a Win, hogy sok DE és még több WM van, amit használhatunk! Annyiban maradhatunk, hogy a Cinnamonról nem beszélünk, mert nem használtad még, így nincs róla véleményed!Az írásod teljesen jó, korrekt!  Használd egészséggel az Ubit! Ha lenne az Ubuntu topikban Összefoglaló, beraknám az írásodat, de sajna nincs még. Mondjuk lehet, hogy gondolatébresztőnek mégis beraknám az elejére, ez jó, mert csak eleje van Használd egészséggel az Ubit! Ha lenne az Ubuntu topikban Összefoglaló, beraknám az írásodat, de sajna nincs még. Mondjuk lehet, hogy gondolatébresztőnek mégis beraknám az elejére, ez jó, mert csak eleje van mit szólsz hozzá? mit szólsz hozzá?
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Használd egészséggel az Ubit! Ha lenne az Ubuntu topikban Összefoglaló, beraknám az írásodat, de sajna nincs még. Mondjuk lehet, hogy gondolatébresztőnek mégis beraknám az elejére, ez jó, mert csak eleje van
 Használd egészséggel az Ubit! Ha lenne az Ubuntu topikban Összefoglaló, beraknám az írásodat, de sajna nincs még. Mondjuk lehet, hogy gondolatébresztőnek mégis beraknám az elejére, ez jó, mert csak eleje van  mit szólsz hozzá?
 mit szólsz hozzá?