Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De említettem, nézd csak meg újból, valamint idézem : A PL200 saját hangszedőjét lecserélve az Ortofon VMS30- ra még jelentősen javul a hang - igaz a harmadikat valóban nem említettem. És mindegyikhez van shell- em, úgyhogy csak gyorscsere, tűnyomás beállítása és mehet a verkli.
Mivel nekem van tartalék, egyelőre nem néztem utána, ha lehetne kapni, a VMS30- at ajánlanám, de gondolom hogy nem lehet beszerezni. Régebben néztem pár linket, de már csak DJ- knek valót láttam, magas tűnyomással.
A jelenség egyszerűen az analóg technika következménye. Születtek rá magyarázatok de talán a pontos okát senki nem tudja. Egy jó csöves erősítő is szebben szól a félvezetősnél, pedig technikailag rosszabb paramétereket produkál...
-
Tudom, hogy kihallatszik nekem is van félzárt Sony és zárt AKG is, de annyira azért nem, mint mondjuk ha TV-t néznél. Szóval ezért nem értem. De jó zeneválasztással minden megoldható
A felsoroltak nekem is mennek, igaz és a műhelyben halkan a háttérben hallgatom. Egyik kedvencemről már írtam, de mindegyiket nem lehetne felsorolni, mert néha Bánk bánis felcsendül.
DarthSun: A kollégák is zavarnak a beszélgetésükkel ennyi erővel. Emberi hangerőnél egy normál beszélgetsé sokkal hangosabb.
-
Egy fülesből hogy hallatszódhat ki annyi, hogy az bárkit is zavarjon? Milyen zenét hallgatsz? Este én már inkább valami nyugisat szoktam. Bár ami nekem nyugis mást idegesíthet, elvégre van minden féle, főként korai elektronikus zene a repertoáron.
A mutogatás nállunk is megvan, csak inkább Amiga/C64 és társai itányvonalon.
-
Számomra is öröm hogy más is hallgat LP- t
UV bomlás nem valószínű, nemigen engedek a lakásba napfényt
, meg kellett volna tisztítanom, de a takarításra mindíg kevés időm marad
A PL200 saját tűje már elég kopott, a VMS30 még nagyon jó (Shibata tű), kevesebbet volt használva. Nemrég kaptam egy vadiúj Shure- t, az a tartalék, egy darabig elleszek, de kell majd forrás.A fordulatszabályzó a PL200- on tökéletes, a Tayán már kontaktos, de be tudom lőni azon is, csak kicsit aberrálni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A projekt azért született hogy a bakelitlemezeimet kis aktív dobozokon is hallgatni tudjam. Van egy Kenwood erősítőm...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest