- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Penguin95 #13 üzenetére
Én simán generáltam egy ISO- t a szerkesztővel, aztán belepakoltam nLite- al a Haswell ID- ket is, ráküldtem a Xeonra is, prímán műkszik. Egyedül a SpeedStepp nem megy. Az előző csak Haswellre szerkesztettel sem ment. BIOS set ok, mert Win10 alatt szabályoz, és megy a turbo is. XP alatt 2.6GHz allcoren megy folyamatosan.
Érdekes RyZennel szabályoz XP alatt is, pedig későbbi proci+lap. Most azon aggyolok hogy megoldjam ezt.Mondanám hogy az általam szerkesztettről telepíts, felmegy Intel/AMD- re is, de Angol, engem nemzavar persze, pedig az Angol tudásom kb kettes alá, de Win alatt megértek minden oprendszeres szöveget.
A kétmonitoros konfigokkal is szépen megy az XP, ezen pld látszik, Radeon+nVidia, driverek fullra felpakolva, gond nélkül megférnek egymás mellett.
-
Linkeltem már az előző blogomhoz is. Nem vagyok én olyan irígy g**i, mint sok HOC- s, hogy titokban tartják a felderített dolgaikat mint a bűvészek
No akkor, a retro topicban az egyik hozzászólásomban megtalálható : help/az általam szerkesztett kész ISO/kiegészítő csomagok, driverek, felderítés, linkek, történet. Tehát itt megtalálod, sikeres telepítést. Egy tapsot és meghajló smileyt kérek csak, hogy az egyedülálló fejlesztésemet megosztottam. Elég ritka még modern gépen az XP, főleg RyZenre szerkesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W