Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Penguin95
senior tag
Nálam teljes kudarc lett, rá kellett jönnöm, hogy ehhez már közel sincs idegem. Az alap ISO-t nem szerettem volna használni, mert angol (hiába beszélem a nyelvet, ki nem állhatom az angol nyelvű oprendszereket). Gondoltam úgyis van eltéve magyar MSDN és 2017-ig frissített SP3-as telepítő is, használom azokat. Igen ám, csak ez a nyomorult Patch Integrator annyit nem mondana, hogy hová kéri az ISO fájlt, vagy hogy legalább honnét olvassa. Mindegy, rájöttem, kicseréltem a csomagban lévővel, odaírtam a végére, hogy (Vanilla), indítom az integrálást... Nem találja a lemezképet. Vagy ötször megpróbáltam, végül átneveztem arra, ami az eredeti fájl neve is volt, így elfogadta. Aztán integrálásnál az AVX patch úgy döntött, hogy neki nem tetszik az alapon kívül egyik lemezkép sem, legyen az magyar, angol, MSDN, vagy frissített.
Én itt mondtam azt, hogy nem hiányzik már az a töménytelen szopás, amivel meg tudnám oldani ezt és a későbbiekben felmerülő további 1024 problémát (pl. a második VGA). Épp elég volt anno a 7-et UEFI, USB 3.0, és NVMe (vagy inkább Hynix PC300) kompatibilissá alakítani. XP meg majd lesz a régi, Phenom alapú gépen, ha egyszer előkotrom.
-
Penguin95
senior tag
Ezer hála érte, azt hiszem ezzel el fogok szórakozni egy ideig.

Régen tonnaszámra gyártottam magamnak a telepítőket az nLite segítségével, azóta is hiányzik az a korszak. Még úgy is, hogy az esetek többségében valamit elb*sztam.
Valószínűleg ez sem lesz könnyű menet, mivel ezen csodás platformon összesen 20 PCI-E sáv van, amiből 20 foglalt az SSD és a VGA miatt, de mivel utóbbi 10-es GTX, így muszáj leszek mellé tenni még egy 8600GT-t is. De hát ez is a móka része. -
Penguin95
senior tag
Ha megkérdezhetem, ezt a driver csomagot hol szerezhetném be? Egy ideje már tervezem, hogy külön-külön felteszek korábbi rendszereket egy-egy SSD-re, de mivel Skylake alapú PC-ről van szó, így hivatalos driverek nem igazán vannak. Na meg amúgy sem árt, ha van egy ilyen csomagja az embernek.
-
hát megfordult a fejemben, ha más nem hekkelés céljából kipróbálom. bár az a gép a 11 et hivatalosan már nem támogatná, mégis frissített rá automatán
4 GB ram meg egy Celeron van benne, ráadás Lenovo brand gép. De kiválóan megy. Meglátom mi lesz a sorsa, igen most a rezsi miatt az embernek sok terve tovaszáll.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valószínűleg ez sem lesz könnyű menet, mivel ezen csodás platformon összesen 20 PCI-E sáv van, amiből 20 foglalt az SSD és a VGA miatt, de mivel utóbbi 10-es GTX, így muszáj leszek mellé tenni még egy 8600GT-t is. De hát ez is a móka része.
4 GB ram meg egy Celeron van benne, ráadás Lenovo brand gép. De kiválóan megy. Meglátom mi lesz a sorsa, igen most a rezsi miatt az embernek sok terve tovaszáll..