Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Értem, persze, minden ember más egyéniség, eltérő igényekkel

-
válasz
Penguin95
üzenetére
Én simán generáltam egy ISO- t a szerkesztővel, aztán belepakoltam nLite- al a Haswell ID- ket is, ráküldtem a Xeonra is, prímán műkszik. Egyedül a SpeedStepp nem megy. Az előző csak Haswellre szerkesztettel sem ment. BIOS set ok, mert Win10 alatt szabályoz, és megy a turbo is. XP alatt 2.6GHz allcoren megy folyamatosan.
Érdekes RyZennel szabályoz XP alatt is, pedig későbbi proci+lap. Most azon aggyolok hogy megoldjam ezt.Mondanám hogy az általam szerkesztettről telepíts, felmegy Intel/AMD- re is, de Angol, engem nemzavar persze, pedig az Angol tudásom kb kettes alá, de Win alatt megértek minden oprendszeres szöveget.
A kétmonitoros konfigokkal is szépen megy az XP, ezen pld látszik, Radeon+nVidia, driverek fullra felpakolva, gond nélkül megférnek egymás mellett.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Arra próbálhatod, simán fel kell mennie.
-
Linkeltem már az előző blogomhoz is. Nem vagyok én olyan irígy g**i, mint sok HOC- s, hogy titokban tartják a felderített dolgaikat mint a bűvészek

No akkor, a retro topicban az egyik hozzászólásomban megtalálható : help/az általam szerkesztett kész ISO/kiegészítő csomagok, driverek, felderítés, linkek, történet. Tehát itt megtalálod, sikeres telepítést. Egy tapsot és meghajló smileyt kérek csak, hogy az egyedülálló fejlesztésemet megosztottam. Elég ritka még modern gépen az XP, főleg RyZenre szerkesztve. -
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Arra tuti hogy felmegy a moddolt XP, ha a videokártyájához van XP driver. GTX9xx vagy régebbi kártya kell, Radeonnál nem is tudom, de asszem a HD7xxx- nek van még XP drvere. A HD6850- nek biztosan, azt próbáltam, prímán fut XP alatt.
Rezsi : övön alul kaptuk a jobb horgot, és most könnyező szemmel nézzük vissza a választási ígéreteket

-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
És XP- t teszel rá ? Nálam a szerveren az XP csak kiegészítő retro opció lesz, ha éppen az kell átbootolok. Amúgy Win10 lesz ami fut 24/7- ben. Csak amiatt kombinálom hogy 1 gép legyen bekapcsolva a jövőben állandóra, a várható villanyszámla miatt már nem mindegy hogy 3 gép vs 1 gép(már korábban elkezdtem tervezni az 1 gép felállást, sejtettem hogy jön valami ilyesmi). A hosszú setup pedig : be kell szerelnem a külső driveokat is a házba + bekonfigolni az eredeti hálózati elérési utakat, hogy minden mehessen tovább. Emiatt szereztem be olyan házat, melybe 6 drive pakolható.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Sztem gyors. Boot idő normál, mert vinyóra telepítettem, majd a kisebbik Zen gépemben klónozom SSD- re. Ha már betöltött akkor csapkod rendesen, érthető is, XP 32GB rammal...
.
BT- nemtom, de egész modern cuccokhoz is van driver a belső, és a külön hozzá ajánlott 30GB- os nagy pakkban. Ki kell próbálni. Én is ki fogom, mert a R1600AF- hez BT bill+egér lesz...ha kész lesz, már házban van, de hosszú set lesz, mert váltja a régebbi házi szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.