- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Igen, akartam mondani, hogy a RAM finomhangolásból sok gond nem lehet, ha előteszteled USB-ről. Nem érdemes a határokat feszegetni, de szerintem maradt még abban a RAM-ban a screenshotos beállításokhoz képest.
1. órajelből ez a max. állítható? Ezt érdemes maximalizálni.
2. CL csökkentés
3. CR1 vagy végső esetben CR2Reggel már láttam az írásod, de nem volt időm elolvasni, csak délután. Nem szeretem a feltűnést, de gondoltam bátorításnak jó lesz, ha upolom a témát.
-
Bile Demon
őstag
Igényes összeállítás. A Windows XP se mindennapi egy ilyen konfigon.
Külön plusz pont a házért + optikai meghajtóért.Viszont CR 3-ra állított DDR4-et még nem láttam. 1866-on szerintem gond nélkül vinné a CR1-et is. A sávszélesség bőséges a Quad channel miatt, de a késleltetésen (és extrém pontszámokon) tud javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest