Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nyilván nem feltétlen egyezik meg az ízlésünk. (pl. nekem az általad linkelt Longhorn külső nem jön be ezzel a bili kék színnel.. egyébként annó én is próbáltam még a kiszivárgott Longhorn verziót az 1,7Ghz -es Celeron -omon, szerencsétlen mire betöltött
emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük
) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.
Igazából én sem tudom mit lehetne kitalálni ami nem lenne kópiája a többinek (bár jót másolni nem bűn ahogyan szokták mondani), mégis design -es és egyedi legyen. De nálam vannak sokkal kreatívabb emberek is, szóval biztosan lehetne.
Az aktuális favorit nálam is a Win7 Aero, bár ezt szerintem ki lehetett találni. Lehet szidni az Ms -t millió plusz egy ok miatt, de szerintem ezt a külsőt nagyon eltalálták. Egyben van, jól néz ki és elegáns is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő